Vitézy szimpatizánsok, mit gondoltok arról, hogy már mérik a fideszes közvélemény-kutatók, hogy kit léptessenek majd vissza?
A kérdező nyilvánvalóan hazudik, DK-s propagandát tol, mert Vitézyt nem tudják visszaléptetni.
De a felmérésről olvastam.
Nyilvánvaló, hogy Fidesz elsődleges célja, hogy ne Karácsony nyerjen. Teljesen logikus, hogy nézik az esélyeket és azt, hogy a visszalépések mit eredményeznének.
Ha Szentkirályi 30%-kal második, akkor nyilvánvaló, hogy Vitézynek kaphat egy ajánaltot, amivel sokkal jobban jár, mint egy 3 helyezéssel.
Tehát nem visszaléptetésről beszélünk, hanem egy win-win alkulról.
Én Karácsony Gergelyre függetlenként se szavaznék, mivel nem vagyok vele elégedett és semmi jövőképe víziója nincs. Nem is ismeri a várost...
Vitézy Dávidra akkor is szavaznék ha Putyin gyereke lenne. Ő erre a pozícióra született. Előbb vagy utóbb főpolgármester lesz.
Az még véletlenül sem fordult meg senki fejében, hogy attól, hogy X visszalép Y javára, még nem lesz törvényszerűen kapocs kettőjük között.
Ha elolvasom a Zabhegyezőt és megölök valakit, akkor törvényszerűen kapocsnak kell lennie a kettő között?
5 éve még bíztam Karácsonyban, de bebizonyította, hogy nagy neki ez a kabát.
Arra fogok szavazni, aki le tudja váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!