A legújabb közvéleménykutatás szerint a Tisza és a DK támogatottsága összeadva meghaladja a Fidesz támogatottságát! Ennek fényében lesz vajon szövetség a két párt között?
"A Tisza lényegében a Fidesz ellen jött létre,"
Csak Rogán ellen!
"a Fidesz meg 14 éve Gyurcsánnyal riogat."
Azt mondják, hogy a haza nem lehet ellenzékben, ezért nem vonulhatnak ellenzékbe. Aztán majd kitalálnak valami dumát, hogy miért pont a DK. Ha a Tisza nem lépne velük koalícióra semmi áron, akkor nem is kell sokat gondolkodni a dumán.
ma 17:30
A választási rendszerből adódik, hogy akinek a legtöbb szavazata van az nem kell szövetséget kössön.
Egy egyéni választói kerületet 35-40%-kal is be lehet húzni ha 2 ellenfél áll veled szemben. A Fidesznek csak azon kell "izgulni", hogy a Gyurcsány+Tisza ne legyen vonzóbb mint a Gyurcsány+Momentum+Jobbik volt ami csúfosan leszerepelt 2022-ben.
Bár amilyen elvakult az átlag Magyar támogató még a végén tényleg lesz mitől félnie a Fidesznek, mert lehet Petinek még ezt is elnéznék a szavazói.
Az hülyeség lenne. Én pl. nem szavaznék rá. Múltkor se szavaztam az összefosásra a DK, MSZP, PM jelenléte miatt.
Ebből én és sok ember nem engem. Helyesen.
Ha lesz, annak az eredménye még az MZP-féle összefogásnál is rosszabb lesz.
Fidesz 4/5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!