Donáth Anna birodalma a szétesés szélén áll? Az újabb közvélemény-kutatások szerint már csak 1%-on áll a Momentum!
Milyen “birodalma” ?!
Ez egy hazaáruló, háborúpárti ügynök.
Magyar Péter, MZP, Gyurcsány, és Dobrev, azaz a percember, a kanadai amis, a drogos kígyó, és a tünde-transzvesztita, azaz Orbán Horcruxai gondoskodnak róla, hogy Orbán a haláláig uralkodjon.
Én pl. szavaztam volna egy Donáth Anna által vezetett, libertariánus Momentumra. De mivel a fent említett négy balfácán próbál állandóan az ellenzék előterébe kerülni és kinyírja a tényleg kompetens politikusokat, kénytelen leszek Orbánra voksolni, mert még ő is jobb ezeknél.
Nyílván ennyire nem állnak rosszul, meg az egy fidesz közeli kutatás volt… De igen, az 5% nagyon kérdéses lesz.
Egyébként az 1% még a fideszes kutatásban is jelenthet 0%-4% között bármit.
Enél azért szintem jobban állnak, de necces lesz a bejutásuk.
Doktor Szöszi lenyúlta a szavazóik nagy részét
"A nézőpont a 2. legpontosabb, és a medián a legjobb"
Hogy mi? :D
Melyik bolygón volt a nézőpont a 2. legpontosabb? :D
Karácsony-Tarlós esetében a Publicus volt a legpontosabb és utána a medián, majd a Závecz. 4. a nézőpont és 5. a századvég.
Meg kell nézni, ki tudott megyei listát állítani.
A Momentum egy megye kivételével az osszesben állított.
Ez nem azt mutatja hogy összeomlás van.
Az más kérdés, hogy ezt akarják erőltetni a médiában, egyfajta onbeteljesito jóslat mintára.
8: Az utolsó EP választáson pl a Nézőpont volt a legpontosabb.
Hopp, és megint EP választás jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!