Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet Magyar Péter sikere...

Mi lehet Magyar Péter sikere hogy ugyanazon közvéleménykutató cég (médián) márciusba 13%-ot mért, most meg már 35%ot?

Figyelt kérdés
Talán a legfontosabb közvéleménykutató cég Magyarországon a medián és hihetetlen mértékű emelkedést mutat Magyar Péter és a Tisza párt tekintetében, számomra ez hihetetlen hogy mi lehet ebben a férfiben hogy ennyire magához tudja a szólítani az embereket ha ez így folytatódik 26-ra még a végén két harmada lesz
máj. 1. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Eleg nehez dolga van a kozvelemenykutatoknak. En sme vagyok teljesen meggyozodve MP felol. Valszeg ha ugy van akkor ra leszavazok a 26-os valasztason. Most a lenyeg h a sok kis part bekerulhessen az EP-be. Ezert a Momentumra szavazok.

Szóval engem nem tudom hova tenne egy kozvelemenykutato. Bizonytalan MP parti?

máj. 1. 09:45
 2/10 A kérdező kommentje:
.....Bocsánat 24 százalék
máj. 1. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Változást akar nép, elege lett az orbáni rezsimből.
máj. 1. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

#2 Fura volt nekem az a 35%.

de miért nem teszel be linket a kutatásról?

máj. 1. 10:15
 5/10 A kérdező kommentje:
4. [link]
máj. 1. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kösz. Ez a lényege:

"A kutatás szerint a Fidesz támogatottsága 46 százalék, a Demokratikus Koalícióé 9, a Kutyapárté 6, a Momentum pedig 5 százalékon áll a választani tudó „biztos” szavazók között. A Medián mérése szerint így ez az öt párt jutna be az Európai Parlamentbe, ha most vasárnap lenne a választás. A 4 százalékon álló Mi Hazánk, a 2 százalékon álló Mindenki Magyarországa Mozgalom és az 1-1 százalékon álló Jobbik és LMP nem jutna be."

Rengeteg ellenzéki szavazónak tele van a hócipője az eddigi ellenzéki pártokkal és most messiásvárás van, mint volt 2022-ben MZP felbukkanásakor is.

A terv az volt, hogy a "csalódott fideszeseket" fogja majd megszólítani és egyben a "csalódott ellenzéki" szavazókkal majd a fidesznél nagyobb lesz a támogatottságuk. Csak ez nem jött be soha az elmúlt években, mivel a "csalódott fideszesek" nincsenek sokan és semmiképpen nem szavaznak egy áruló fideszesre akiről saját maga mondja el, hogy valójában soha nem is volt igazából fideszes. Így maradnak a csalódott ellenzékiek és az előző mérés óta ennyivel többet tudott MP megszólítani.

máj. 1. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Az az oka, hogy ápolt a fogsora! Nagyon fontos az első benyomás!
máj. 1. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Előző ellenzék messiásoknak is "sikeres magas %" mutattak. Mi lett eredménye? Újabb Fidesz 2/3. :)
máj. 1. 11:58
 9/10 A kérdező kommentje:
8. Az a messiás úgy elrontotta ahogy van, ha Magyar is hülyén csinálja ő is megy a süllyesztőbe, ha nem, akkor van esélye
máj. 1. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a helytálló jósláshoz mit jelent, hogy talán a legfontosabb közvéleménykutató.

2022. március 22-én, a választás előtt 12 nappal Hann Endre azt nyilatkozta, hogy egyértelmű, hogy kétesélyes a választás, ezúttal nem a kétharmad a kérdés.

máj. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!