Magyar Péter támogatottságát melyik közvélemény-kutató képes reálisan kimutatni?
Figyelt kérdés
Mielőtt a hívei megünnepelnék a 110%-os népszerűségét?ápr. 24. 21:55
2/11 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de a závecz és a medián a két legmegbízhatóbb (értsd objektív)
3/11 anonim válasza:
Závecz 26%-ra mérte a DK-t...
Még a 20 ezer aláírás sem gyűlt össze nekik...
Annak is örülhetnek majd, ha egyáltalán bejutnak az EP-be 1 mandátummal...
Talán a medián a legpontosabb, de én abban sem bízok. Június 9-én kiderül.
6/11 anonim válasza:
Hajrá TISZA! Hajrá Magyar Péter! 🇭🇺🇭🇺
7/11 anonim válasza:
Igen! Sok sikert Magyar Péternek!
Tisztelet és szabadság! Hajrá!
8/11 anonim válasza:
5-6-7
Eddig sem értettem, hogy és miért voltak képesek emberek leszavazni a balliberális listákra, de ez a csúcs amit csináltok.
Magyar Péter egy fideszes NER lovag, semmit nem tudtok arról, hogy mit csinálna ha hatalom kerülne a kezébe, a pártja most toborozza a jelölteket és nincs semmi ami összetartaná a tábort azon kívül, hogy gyűlölitek Orbánt is meg gyurcsányékat is. De rohantok agyatlanul leszavazni rájuk.
10/11 anonim válasza:
Úgy képesek hogy a magyarok nagy résza baloldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!