A DK mitől gyengült meg ennyire a legújabb közvélemény-kutatások alapján?
#1: Na jó, csak eddig 20%-osra becsülték, most meg 11%-ot mértek. Ez azért hatalmas visszaesés.
#2: A DK-n kívül szerintem inkább a kormánynak áll érdekében azt sulykolni, hogy a DK milyen erős és Gyurcsány mekkora veszélyt jelent az országra. Ezt rendszeresen meg is teszik.
Mégis mit vársz a közpénzzel kitömött propagandistáktól?
Itt a héten már vagy 10 kérdéshez linkelték be ugyanazt a századvég+kapcsolt részei részvételével megtartott agymosást.
Én ennyi pénzt kapnék, sokkal nagyobb különbséget is tudnék mérni.
Miért? Kellene?
Én azt tudom, hogy a családom és én nem az orbánistákra és nem a szenteskedőkre szavazunk. Viszont elmegyünk és leadjuk a voksunkat.
Szóval személy szerint a cssaládban 100% az ellenzéki szavazatok aránya. Hogy melyik pártok az most nem számít.
#7: Én ismerem a különbséget, te viszont gyanítom nem ismered a mediános felmérés eredményét, ugyanis abban a teljes népesség körében 6%-on áll a DK, a biztos pártválasztók körében áll 11%-on:
"A második legnépszerűbb párt még mindig a DK, de a párt támogatottsága jelentősen visszaesett januárra: a tavalyi 9-7 százalékról 6-ra."
"A választani tudó „biztos” szavazók körében is tarol a Fidesz–KDNP, 53 százalék szavazna a kormánypártra. A DK-ra 11, a Mi Hazánkra pedig 8. Őket a Momentum ( százalék) és az MKKP (6 százalék) követi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!