Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Magyar...

Mi a véleményetek Magyar Péterről?

Figyelt kérdés

2024. máj. 21. 12:39
1 2 3 4
 31/40 DK-s ***** válasza:

#31-nek:

Bár legszívesebben szembeköpném magam amiért Mandínert linkelek, de ez van:

[link]

Egyéb:

https://www.youtube.com/watch?v=h51YZmONvKc

[link]

Nem folytatom.

Üsd be a Google-ba hogy: "Magyar hiszti". 🤣🤣🤣

2024. máj. 22. 18:12
 32/40 DK-s ***** válasza:

#30-nak, nem #31-nek.

Töröltek egy választ.

2024. máj. 22. 18:13
 33/40 anonim ***** válasza:
Ritkán mondok ilyet, de Dk- nak igaza van itt :)
2024. máj. 22. 18:22
 34/40 anonim ***** válasza:
8%
Magyar Péter konkrétumokat bírál és általánosságokat ígér, nehogy bírálhassák. Ő egyébként az angolszász rejtőzködő krőzusok legújabb próbálkozása OV eltávolítására. Sokmilliós hangosítás, szervezés, páncélozott autók, tagbaszakadt testőrök tucatja, háttércsapat a beszédei megírására, programjának szervezésére, fizetett tapsolók és éljenzők. Ő maga az elmúlt 30 év legnagyobb magyar Münchausen bárója, Pressman bábja. Több hibát vétett eddig is, pl. Dávid Dóra jelölése EP képviselőnek: Dávid Dóra alig élt az utóbbi 20 évben Magyarországon, nem itt tanult és ő akarja a magyarokat képviselni? Ne röhögtessenek má'!! Négy nyelven fogja csepülni Hazánkat, már az apjának se volt jó ez az ország azért vitte ki az itt szerzett tudását Angliába, meg különben sem magyar vér folyik az ereiben. A (ál)Magyarra szavazni készülők jól teszik, ha megnézik a Dávid Dórával készült riportot, amiből mindez kiderül.
2024. máj. 23. 23:36
 35/40 anonim ***** válasza:
Igen a Dávid Dóra mint egy globalista multicég szekértolója teljesen alkalmatlan a szerepére. A face az egyik legnagyobb véleménymanipulátor cég milliárdokat költenek arra, hogy embercsoportokat véleménybuborékokba zárják, az információkat cenzúrázva választási kampányokat segítsenek, természetesen csak olyan jelölteket akik nekik kedvesek szóval bal liberálisok. Na meg aki keményen fizet, mert ugye a pénz az nekik sem büdös. Egy globális megafon igazából, a felhasználói adatok ellopása, az adózás és a jog kikerülése meg egy külön téma.
2024. máj. 24. 15:57
 36/40 A kérdező kommentje:
Megjelenése kinek használ és kinek árt? Ti fogtok rá szavazni? Ha igen miért ha nem miért? Közeleg a vállasztás és még nem döntöttem el kire szavazzak. Magyar Péter fura nekem.
2024. máj. 25. 13:08
 37/40 anonim ***** válasza:
Aki nekem fura arra nem szavazok.Az nem hiteles.Taktikából szintén nem.
2024. máj. 25. 13:37
 38/40 A kérdező kommentje:
37# nekem fura az összes. Nincs senki akire nyugodt szívvel szavaznék.
2024. máj. 25. 18:56
 39/40 DK-s ***** válasza:

#27-nek:

🤣

Még annyit sem kellett várni, mint gondoltam. "Én szóltam".

[link]

2024. máj. 27. 13:20
 40/40 anonim ***** válasza:
#39: Hajrá, minél inkább nyomod ezt a képmutató hazug propagandát, annál elkötelezettebbek leszünk Magyar Péter mellet :)
2024. máj. 28. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!