Mi a véleményetek Magyar Péterről?
#20-nak:
Tudod, a pszichopaták már csak ilyenek.
Konkrét személyiség híján könnyedén "tükröt" tartanak bárkinek. Mindössze igazodtam a mentalitásodhoz.
21-22#
Oké, hogy így szépen pszichopatázzátok egymást, de ne felejtsük el, hogy Magyar Péter aztán tényleg egy pszichiátriai eset.
#22-nek:
Pontosabban: nem nagyon van kedved trollkodni egy pszichopatával.
#23-nak:
Én jeleztem magamról, hogy pszichopata vagyok.
Egyébként Magyar tényleg pszichiátriai eset. Tudok vele is azonosulni az eddigi ténykedései és megnyilvánulásai folytán, és nagyon gáz az ember agyilag. IQ nulla, a környezetéből csak azt észleli aminek hozzá is van köze, és ha az nem dicsérő rá nézve, azonnal támad. Mit képzel bárki is magáról, hogy nem az ő s'ggét nyalja?! Hiszen ő most a legnagyobb sztár, nem? Szép is, jólfésült, okos, ...
Te jó isten!
#25-nek:
Nem "savanyú a szőlő", és nem a DK-s beszél belőlem.
Ha elolvasod a "fellépéseiről" készült kritikákat, egy közös véleményt mindig találsz: hisztis.
Ha egy ilyen személyiség hatalomra tör, annak jó vége nem szokott lenni.
Vagy teljesen bohócot csinál magából, vagy, mivel a statisztikái kamuk, így győzni nincs esélye, erőszakhoz próbál nyúlni.
Majd térjünk vissza erre később! Én szóltam.
#27-nek:
És te is tudod, hogy ez nem igaz. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!