Vélemény Magyar Péterről és az ország bejárásáról?
Elkezdődött Magyar Péter ország körüljárása beleértve a kisebb városokat. Nekem nincs is ezzel semmi bajom. Ahol élek kisebb városba (Hajdú-Bihar) is eljött. Nem voltam ott, de facebookon pont megosztottak egy előadást róla. Pont akkor léptem be amikor körbe mutatták a “közönséget”. Elég érdekes de konkrétan 2(!!) ember kivételével senki sem volt ismerős… ami elég fura egy vidéki városba mert mindenki ismer mindenkit, na de mondjuk azt rá hogy biztos a környékbeli falukból jöttek és végig kísérték őket… ugyan is a következő városba is lehetett ugyan azokat az embereket látni az élő videoba a kis zászlócskájukkal (érdekes… biztos nagy rajongok es volt idejük hétfőn…) A kommentelőket is furcsálltam a hozzászólásaikkal együtt: Hajrá (városneve)!!, Itt születtem, Itt élek hajrá Magyar Péter!! … és ezekhez hasonló kommenteket olvastam. Mivel a kommentelők neve nem volt ismerős így ránéztem a profiljukra. Egy közös ismerősünk se volt pedig majdnem az egész város az ismerősöm😬 (Fényképük és posztjuk sem volt.) Valaki erről a témáról valamit? Csak szerintem elég érdekes ez a kis “ország bejárása vidéken ugyan azokkal a személyekkel”? Lehet róla szó hogy fizetett 20 embernek hogy ne “égjen be”? Na és a kommentelők kik lehettek? Kamu profilok?
Azért azt bevallom a debreceni beszédénél sokan voltak…. ott csak nem fizetett több 100 embernek… vagy de egy kis segítséggel?
A birkaszédítő propaganda teljesítménye alapján nagyon retteg a fidesz.
Nekem valahogy mégis az a gyanúm, hogy magyar péter simán koalícióra lép majd a fidesszel, a sok hülye meg majd leshet.
Ezért vagyok már külföldön, itt kevesebb a 60-IQ körüli ember.
Minden videòn más arcokat látok. Sok dellája lehet ha ennyi embett ki tud vinni... vagy csak ti fideszesek magatokbòl indultok ki és neki tènyleg vam egy lelkes tàbora. ;)
Èn aláíràsokat gyűjtöttem neki, elsõ nap k..vasokan jöttek. És ott van még az április 6-ai rendezvèny. Szàmoljàtok csak hány embernek fizetett h kimenjen.
A többi kommentelőnek akkor felhívnám a figyelmét hogy nem kell semmilyen más párttal jönni! Egy egyszerű kérdést tettem fel.. írtam egy lehetőséget amit még abban a mondatban cáfoltam is… Picit legyetek már figyelmesebbek!!
Köszönöm előre az értelmes hozzászólókat!
1
„Ezért vagyok már külföldön, itt kevesebb a 60-IQ körüli ember.”
Viszont most már eggyel több a 60 IQ alatti ember külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!