Az origo még a Fico elleni merénylet kapcsán is "dollárbaloldalazik"?
Bocsánat a költői kérdés miatt, de nálam most már nagyon elrúgták a pöttyöst a gyűlöletkeltés és a gusztustalan propaganda mélységei miatt.
29: nem a kettes vagyok, de ezt nem bírom kihagyni:
-A bérem a béka segge alatt hagyása, miközben az amúgy is ezer sebből vérző országban baromságokra lett elqrva az adóm. Pl. szar egészségügyi ellátás után megyek haza a vesekövemet kirázó úton...egy monumentális méretű stadion mellett. Aztán vészhelyzetben bezzeg kapkodva csak sikerült valamit emelniük, szánalmas.
-Szintén nagyon átlátszó szánalmas alibiprojektek mutogatása, miközben a pályázati pénz nyilván másra ment. Szóval ordító korrupció.
-Oktatás szétcseszése. A fiatalok elhülyítése illetve elüldözése.
-Silány minőségű külföldi munkaerő behozatala a fenti pont miatt, miközben ennek az ellentétét kommunikálják.
-Ebben ugyan személyes érintettségem nem volt, de egy ismerősömet durván meghurcolták egy olyan törvény miatt, amiben foglaltakat a párttagjaiknak amúgy 10-szeresen át lehet hágni. Aztán ha kiderül, hát lemondanak na (Szájer).
-Ha a fentiek miatt jelzem az elégedetlenségem, akkor én vagyok az elégedetlen libernyák bomlasztó (3x-os Jobbik szavazóként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!