Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az origo még a Fico elleni...

Az origo még a Fico elleni merénylet kapcsán is "dollárbaloldalazik"?

Figyelt kérdés

Bocsánat a költői kérdés miatt, de nálam most már nagyon elrúgták a pöttyöst a gyűlöletkeltés és a gusztustalan propaganda mélységei miatt.

[link]

2024. máj. 15. 18:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam g@ci! A f@szom fog neked többet bármilyen forrást is megadni.

2024. máj. 15. 22:47
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad! A két pipás szerelmes rásszíjébe (Oroszország). Ha valami olyan hír van, ami rossz fényben tünteti fel az oroszokat, hisztizik, mint egy óvodás. Most is ezt teszi. Panyi Szabolcs egy oknyomozó újságíró.

2024. máj. 15. 22:50
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

Leszarom az oroszokat. Agresszív népség, mit szeretnék rajtuk? Csak ugyanígy lenézem az elvtwlenül másokat kiszolgálókat. Ilyen a Panyi is és ilyen vagy te is. Te még észre sem veszed, a Panyi legalább jó pénzt kap érte.

És hogy melyik oldal gyűlölködik jobban? Nagy zavar van a fejekben.

Panyi persze itt is tekert a valóságon. Ez az elkövető ballib volt, de ez lényegében mindegy. A Ficót patás ördögnek lefestő ellenzéki lapok hangulatkeltése ide vezetett. Ha szerinted ez kell, akkor beteg vagy.

Oroszország oroszul Rásszijá.

2024. máj. 16. 07:59
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

Az elkövető, Juraj Cintula tagja volt a Slovenskí Branci nevű szélsőjobboldali csoportosulásnak. Ebben a mi a véreres, kékeres f@szom ballib? Még te pofázol nekem, hogy én nem veszem észre, de kiszolgálok mást? Mondod te, aki itt védi az oroszokat.

2024. máj. 16. 08:19
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi lennék, mit szólna a kettes válaszadó, ha valaki lelőné a nezetei miatt.
2024. máj. 16. 18:52
 26/31 anonim ***** válasza:

25

Szívességet tenne

Amúgy meg nem a nézetei miatt lőtték le Ficot, hanem a gaztettei miatt.

2024. máj. 17. 01:18
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Mindegy, mi miatt. Ezt egyébként egyikünk sem tudja pontosan.

Nem tetszik valami, lövök, a kettes meg szimpatizál vele.

A cseh elnök pontosan fogalmazott: egy politikailag túlságosan befolyásolt személyről beszélt.

A bizonyos személy pedig ukránpárti tüntetéseken járt fotók szerint, ennyit a Panyi oknyomozásáról. De hát nem csodálkozom semmin.

2024. máj. 17. 07:13
 28/31 anonim ***** válasza:

27

Én vagyok a kettes, báttya.

Hagyjuk már ezt a szerecsenmosdatást. Fico egy magyargyűlölő, korrupt, gennyes szar. Az ilyet hadd ne sajnáljam... Az ilyeneknek, mint Fico vagy Orbán, kötél járna

2024. máj. 17. 07:30
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Tehát akasztanál.

Őszintén: neked személyesen mit ártott Orbán? Fel tudnád sorolni?

2024. máj. 17. 07:57
 30/31 anonim ***** válasza:
A Panyi megint hazudott. Persze a lipsik mindent bekajálnak, hiszen ők mindent tudnak.
2024. máj. 18. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!