Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban rosszak a magyar...

Valóban rosszak a magyar gazdasági adatok vagy csak a baloldali média ferdíti az igazságot?

Figyelt kérdés
2024. máj. 15. 11:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
( az immobilienscout24.at szerint nem kizárt 🤷🏻‍♂️)
2024. máj. 15. 13:39
 22/36 anonim ***** válasza:

A költségvetésünk az idén 50.000 milliárd, a deficit 4.000 milliárd, ami 8% hiányt jelent.

2006-ban az államháztartási hiány 1000 milliárd volt, ami úgyszintén 8%.

[link]

[link]

Utoljára akkor volt ekkora vaj mint 2006-ban

2024. máj. 15. 14:11
 23/36 anonim ***** válasza:
50 000 milliárd az idei költségvetésünk? A tavalyi csak harminc valahányezer volt, nem?
2024. máj. 15. 14:13
 24/36 anonim ***** válasza:

A tv még 39 000 milliárdot ír, hogy jön össze idénre 25% növekedés?

[link]

2024. máj. 15. 14:29
 25/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki kérdezte de Linz déli részén vagyok. Kleinmünchen környéke.
2024. máj. 15. 15:31
 26/36 anonim ***** válasza:
A költségvetést a PEDESZ úgy változtatja, hogy jók legyenek a statisztikák, így vezetik meg a birkákat.
2024. máj. 15. 15:32
 27/36 anonim ***** válasza:

25

Én kérdeztem, de már írtam, hogy eljöttem onnan, mert zsebbenyúlós.

2024. máj. 15. 16:01
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

#22 "Utoljára akkor volt ekkora vaj mint 2006-ban"

tehát azt mondod, hogy a mostani kormányzat a 2015-től tartó illegális migráció kiadásai, a 2 éves covid gazdasági hatásai, az energiaválság, az ukrán háború és az unió jogtalan pénz visszatartásai közben tudtak olyan helyzetet elérni az ország gazdaságával, mint gyurcsányék amikor 2002-ben egy kiválóan fejlődő, gyarapodó gazdaságot vettek át, 2004-ben csatlakoztunk az EU-hoz és megnyíltak az eu-s pénzcsapok, a gazdaság egész Európában konjunktúrában volt és minden gond, nehézség nélkül tudott volna fejlődni?

Vagyis akkor szerinted is szuper teljesítményt nyújtott ez a kormányzat a gyurcsány-féle társasághoz képest.

Igazad van!

2024. máj. 15. 17:16
 29/36 anonim ***** válasza:
60%

"tehát azt mondod"

Nem. Azt mondja, hogy Gyurcsányék alatt volt egy globális pénzügyi válság, ami mindenhol hatalmas munkanélküliséggel járt globális szinten. (Ettől még ugyanúgy balf..szok voltak ők is).

Orbánék pedig szinte korlátlan EU-s pénzzel elérték azt, hogy Románia, Szlovákia, Horvátország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország hagyott le minket minden létező statiszikában. A bolgárok egy hajszálnyira vannak mögöttünk és utána az EU sereghajtójává küzdöttük le magunkat. Nyert helyzetből.

Gyurcsányék alatt milyen volt az euró árfolyam? Milyen volt a dollár árfolyam? Mennyibe került az átlag fizetéshez képest az élelmiszer? Mennyi volt a családi pótlék? Az öregségi nyugdíj minimum? Mennyit kerestek a közalkalmazottak? Gyurcsány alatt is sorra zártak be a kórházak és a kórházi osztályok? Mi? Gyurcsány alatt is pedofilok és látens melegek voltak úgy magas hivatalokban, hogy közben szimpla náciként viselkedtek? He?

2024. máj. 16. 09:37
 30/36 anonim ***** válasza:
61%
Ja és igen, még mielőtt feltennéd a klasszikus kérdést, hogy "mé', GyurcsáN alatt jobb volt?" leszögezném még egyszer, hogy bénák voltak ők is. De amúgy a kérdésre a válasz: igen, jobb volt. Konkrétan mindenki alatt jobb volt, mint most. 27 százalék áfa és 4,5 százalék kiskereskedelmi különadó van mindenen. Gyakorlatilag 31,5 százalékos ÁFA-t fizetsz, miközben itt tapsikolsz, mint egy agy nélküli zombi.
2024. máj. 16. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!