Valóban rosszak a magyar gazdasági adatok vagy csak a baloldali média ferdíti az igazságot?
5
Melyik részén vagy Ausztriának, melyik városban? Mert akkor átmegyek oda. Ahol most vagyok ott rengeteg a rezsi. Írd meg a települést légyszíves, utánanézek.
12#
Az a baj,hogy a németeknek meg az osztrákoknak a mindennapos fürdés meg a légkondihasználat is "pazarlásnak" számít.
Vannak gazdasági adatok amik rosszabbak, vannak amik jobbak. Kiemelni 1-1 adatot értelmetlen, mert együtt adnak képet és ott se mindegy mi miért van, a környező országokban ugyanaz tapasztalható-e vagy sem.
A civid alatt visszaesett az ipar, a turizmus. Ez romlás. De ha összeveted a szomszédos országokkal, ott nagyobb romlás volt - tehát összességében a bajt jobban sikerült kezelni. Az infláció az elmúlt 2 évben mindenhol nagy volt, extrém magas a megszokotthoz képest, viszont nálunk sokkal tovább, sokkal magasabb volt, tehát azt összességében rosszabbul kezelték.
A mi korábbi adatainkhoz képest most jobban állunk, az javulás, de rosszabbul, mint a szomszédaink, az még rossz gazdasági adatot jelent.
14#
Miben?
2024 van, alap,hogy megy a légkondi nyáron meg naponta fürdünk.
Jó,hogy nem levelekkel töröljük a seggünket, mert az olyan környezetbarát meg zöld.
10, felőlem aztán olyan időszakot hasonlithatunk össze, ami jól esik...
egyikkel sem lesz jó.
#11:
"Írd meg a települést légyszíves, utánanézek."
Írta, hogy Linzben lakik...
Nem tudsz találni egyetlen olyan gazdasági elemzőt, aki szerint ne lennénk már rohadt nagy bajban, de nem idéntől, meg nem a háború miatt, helóka! Már a Covid előtt kezdődtek a nagyon komoly bajok, erre csak rátett hogy itthon botrányosan kezelték a járványt, a háborúhoz meg mintha direkt úgy állnánk hozzá, hogy saját magunkat szivatjuk vele. 2024 van, 2 éve tart a háború és még mindig görcsösen dörlölőzünk Oroszországhoz.
Na de, akkor itt az MNB véleménye. Gondolom Matolcsy nem Gyurcsány embere és gonosz balos értelmiségi, ugye?
18
Az nem lehet. Onnan jöttem el az ősszel, mert eléggé zsebbenyúlós. Ahol most vagyok, csak kicsivel olcsóbb (Klagenfurt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!