A baloldal és a jobboldal is tönkretette az országot az elmúlt 20 évben. Miért hagyja magát ennyire megosztani a magyar nép? Miért nem veszitek észre, hogy Orbán és Gyurcsány is tönkretette a gazdaságot?
Az egyetlen oldal amelyik kb. megmenthetné az országot olyan szintű nemzetközi ajvékba ütközne, hogy elképzelhetetlen az egész lehetőség.
Marad a Viktor-csapat és a Feri-brancs. R-r-r-remek!
Az én tapasztalatom szerint az emberek jelentős része így gondolja, ahogy írod, kedves kérdező. Van aki emiatt el sem megy választani, és van aki egyszerűen a szerinte kisebb rosszra szavaz.
Ezenkívül van valamennyi (szerintem <10%) elvakult balos vagy jobbos hívő, aki tüntet, békemenetel, kommentel, haongoskodik, stb.
A magyar egy igénytelen nép, az ilyen politikára van igény sajnos. Bő 30 év után sem nőttünk fel eléggé a demokráciához.
Nap mint nap találkozok elesett, szegény és nyomorban élő emberekkel, volt hogy megpróbáltam segíteni rajtuk de a legtöbb ember önszántából kerül oda, ki sem akar onnan mozdulni mert ő a mocsokban, a cigi- és piaszag közepette az abszolút igénytelenségben érzi jól magát, neki büntetés lenne egy kultúrált környezet. És az átlag magyar morál ugyanez szellemileg, sokan "alul" érzik jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!