Miért van az, hogy minél kisebb a nyugdíja valakinek, annál inkább fideszes?
Figyelt kérdés
Ismerek sok nyugdíjast akik 60-70ezres nyugdíjat kapnak ami a kis nyugdíjas kategória és ők áradoznak legjobban Orbánról meg a Fideszről. Azok aki 100ezer felett vagy akár 200-300 ezres nyugdíjat kapnak ők kevésbé fideszesek. Ez az én tapasztalatom. Az én nagymamám is 160 ezer özvegyi nyugdíjat kapott és soha életében nem volt fideszes.🙂2022. aug. 27. 11:39
1/15 A kérdező kommentje:
Ez a videó is sokat elmond erről a jelenségről: https://www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiA
2022. aug. 27. 11:41
3/15 anonim válasza:
Erre forrást és bizonyítékot is legyél kedves felvonultatni!
4/15 anonim válasza:
"Ez az én tapasztalatom."
Szóval te így tapasztalod...
5/15 A kérdező kommentje:
#3 Nézd meg a videót amit belinkeltem. A Kádár rendszerben sajnos sok ember volt alulképzett, aki viszont tanult az már akkor is többre vitte. A mai kisnyugdíjasok többsége a Kádár rendszer bedolgozóiból, gyártelepeiről valók. Szegényekkel jól kicseszett a rendszer. Érdekes megfigyelni, hogy Kádár elvakult követőiből lettek Orbán legnagyobb követői.
2022. aug. 27. 11:54
7/15 anonim válasza:
"#3 Nézd meg a videót amit belinkeltem. "
Na és az a videó egy statisztikai adat vagy csak megkérdeznek 5-10 embert?
8/15 anonim válasza:
vélhetően a szocik alatt még kisebb volt
9/15 A kérdező kommentje:
#7 Azért sok minden leszűrhető belőle. Egy tanult nyugdíjas nem úgy beszél ahogy ezek. Ezeknek tuti a 8 általánosuk sincs meg. Azért nem mindegy hogy valaki cseléd volt egész életében, vagy tett is érte valamit, hogy ne 70ezres nyugdíja legyen..
2022. aug. 27. 12:02
10/15 anonim válasza:
Az semennyire nem bizonyíték arra amit állítasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!