Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, hogy győznétek...

Ellenzékiek, hogy győznétek meg egy fideszest hogy ne Orbánra szavazzon?

Figyelt kérdés
máj. 7. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nincs, amivel lehetne.
máj. 7. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Mutatnék nekik olyan interjúkat, beszédeket, amelyek teljes terjedelmükben megvannak. Szerintem ez fontos lenne, mert félmondatokból nem lehet következtetéseket levonni. Pontosabban lehet, de az olyan is lehet.

Az online fórumokon viszont képtelenségnek tartom meggyőzni őket. Volt már, hogy próbáltam, de arra annyi volt a reakció, hogy hőzöngtek, acsarkodtak és gúnyolódtak. Nem igazán értem, hogy miért van ennyi indulat az emberekben.

máj. 7. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Az egyéni hittel szemben nincs racionális ellenérv.
máj. 7. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Semmivel. Olyan, mintha nem is egy nyelven beszélnénk vagy nem egy mozit néznénk.
máj. 7. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet. Én már próbáltam családban. Esélytelen. Ki van mosva az agyuk nagyon durván.
máj. 7. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

4,5.

Ugyanúgy nem lehet meggyőzni a kék fidesz (a fidesz "ellen"oldalának) a szavazóit

máj. 7. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Galambbal nem sakkozok, mert ilyen égés lesz, mint Huth járt Puzsérral szemben.

https://www.youtube.com/watch?v=6Ojm-nKhmAk

máj. 7. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Adnék nekik krumplit.
máj. 7. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Épp a minap sikerült meggyőznöm anyukámat. Mutattam neki néhány korábbi OV-interjút (amik közül MP is levetített egyet Debrecenben), illetve megmutattam neki a Valótlanul c. doksit.

Egyik döbbenetből esett a másikba, és végül azt mondta: oké, a Mi Hazánkra fog szavazni.

máj. 7. 19:54
 10/12 A kérdező kommentje:
"[...] és végül azt mondta: oké, a Mi Hazánkra fog szavazni" 👏😂
máj. 7. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!