Ellenzékiek, hogy győznétek meg egy fideszest hogy ne Orbánra szavazzon?
Mutatnék nekik olyan interjúkat, beszédeket, amelyek teljes terjedelmükben megvannak. Szerintem ez fontos lenne, mert félmondatokból nem lehet következtetéseket levonni. Pontosabban lehet, de az olyan is lehet.
Az online fórumokon viszont képtelenségnek tartom meggyőzni őket. Volt már, hogy próbáltam, de arra annyi volt a reakció, hogy hőzöngtek, acsarkodtak és gúnyolódtak. Nem igazán értem, hogy miért van ennyi indulat az emberekben.
4,5.
Ugyanúgy nem lehet meggyőzni a kék fidesz (a fidesz "ellen"oldalának) a szavazóit
Galambbal nem sakkozok, mert ilyen égés lesz, mint Huth járt Puzsérral szemben.
Épp a minap sikerült meggyőznöm anyukámat. Mutattam neki néhány korábbi OV-interjút (amik közül MP is levetített egyet Debrecenben), illetve megmutattam neki a Valótlanul c. doksit.
Egyik döbbenetből esett a másikba, és végül azt mondta: oké, a Mi Hazánkra fog szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!