Az ellenzékiek miért ilyen ukrán pártiak, amikor állítólag elképesztő milyen luxus autókkal grasszálnak Nyugat nagyvárosaiban a "szegény" menekültek?
Figyelt kérdés
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő pl. állandóan mondja, hogy az ukrán menekültek Bécsben meg Németországban még a helyieknek is irritálóan urizálnak. Nem a szokásos BMW, Audi, Merci meg stb. autókkal hanem, Bugatti, Ferrari, Lamborghini meg ilyenekkel járnak.
Bécs luxusszállói tele vannak ukránokkal. Elképesztően gazdagok.
Az ellenzék akkor mégis miért ilyen ukrán simogató?
máj. 7. 11:23
1/6 anonim válasza:
Én csupán azért, mert békepárti vagyok.
2/6 anonim válasza:
Az irritálóan urizálókat pedig írtani kell, egy háború keretein belül kedves kérdező? Csak nem háborúpárti baloldalinak tetszik lenni? :)
3/6 anonim válasza:
Atyaisten, ekkora baromságot hogyan lehet leírni? Mi a franc köze van az ukránok anyagi helyzetének ahhoz, hogy megtámadták az országukat? Ha mondjuk Norvégiát - ami a világ egyik leggazdagabb országa - bombázná Oroszország, akkor velük sem lehetnénk szolidárisak, hiszen gazdagok? Ez milyen logika, ember?
4/6 anonim válasza:
Áhh, nyilván nem hazudik Nógrádi, á dehogy...
5/6 MolotovPunk válasza:
Eleve hogy lehet ilyen ostoba kérdést feltenni? Én láttam ukrán családokat vonaton utazva nagy szatyrokkal és bőröndökkel még 2022 környékén. Ott hol volt a luxusautó? Elhagyták a kocsijukat vagy mi?🤣😂 Egyáltalán honnan veszed azt, hogy az ukránok luxuskocsikkal járnak? Akkor miért közlekednének vonattal, vagy buszokkal?
6/6 anonim válasza:
"Egyáltalán honnan veszed azt, hogy az ukránok luxuskocsikkal járnak?"
Hát a pártatlanságáról és megalapozott szakértelméről méltán híres Nógrádi szakvéleményébeől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!