Ellenzékiek, hogy van ez nálatok hogy "Magyar Pétert támadják ezért ő jó". Ha Orbánt is támadják ő akkor miért nem jó?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
ebben a kérdésben ez felmerült de senki nem adott választ a kérdésekre.
Nem azért jó, mert támadják, hanem szimpatikus, amiket mond.
Amikor valakit valótlanságokkal támadnak, akkor az sokakban együttérzést vált ki, de nem emiatt szimpatikus az emberek többségének.
#1: erről is írtak kérdést. ha ugyanazokat mondja mint a fidesz, akkor a fidesz miért nem szimpatikus?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Én például sosem szavaznék rá.
Egy Fidesz csicska.
Csak azért jött, hogy megossza az ellenzéket.
Az egyiket támadják tényleg, a másik meg áldozatpózba veri magát folyamatosan, és ezzel párhuzamosan azt is eljátssza, hogy ő mindig győz.
Nem pont ugyanaz a kettő.
De én speciel egyikre se szavazok.
"Csak azért jött, hogy megossza az ellenzéket."
Ez nézőpont kérdése. Ha megnézed a közvélemény kutatási adatokat, egyformán képes volt szavazatot elvenni az összes létező ellenzéki pártot és a Fideszt is beleértve. Nem elvett szavazatokat hanem nagyon sok párt a bejutási küszöb alá került míg saját magát "rendesen kigyúrta". Neked nem az a problémád hogy megosztotta az ellenzéket hanem hogy attól vett el akiknek a szavazójaként tekintesz magadra.
"6 MP is elég meredek dolgokat állított (ő kezdte) és nem bizonyosodott még be."
Persze hogy nem bizonyosodott be, ugyanakkor nem kell hozzá nagy fantázia és képzelőerő hogy miért is vannak ennyire masszív tagadásban és miért beszélnek mindenről csak éppen a hangfelvételről nem.
" Az hogy az ügyészségi dolgokban outsider felesége "
Egyrészt nem outsider másrészt ha az is lenne, akkor az szintén probléma, maradjunk annyiban hogy nem légből kapott konteók alapján mondta azt amit a hangfelvételen és nem is azért mert MP nadrágszíjjal a kezében emelkedett főlébe az övcsatot kifelé fordítva csapásra készen, ekkora birka nem lehetsz ha ezt elhiszed.
"azt mondja harmadik emberre hivatkozva hogy állítólg ezt meg azt tették xy emberek az ügyészségen az bizonyítéknak édeskevés."
Értem, de ebből az állításból az következik hogy szerinted Varga Judit egy össze-vissza hallomásokból hazudozó alak? Ha viszont az akkor miért kellene bármi mást is elhinni neki pl a volt férjével kapcsolatban? Érzékeled hogy hol van a 22-es csapdája abban amit mondasz és hogyan sakk-mattolod saját magad?
" Igazából nem is várnak tőle bizonyítékot mert azt mondja amit hallani akarnak a kiéhezett ellenzékiek."
Nem tudom hogyan lehetne ennél is több bizonyítéke. Nyilván az nem elvárható tőle hogy a saját Iphone 15 próómáxx telefonjával fényképezze le amint Rogán éppen besonfordál az ügyészségi iratok közé ő pedig hátulról a salgó polcok közé bújva kapja lencsevégre. Komolyan nem értem mi lenne neked elég ahhoz hogy gondolkozni kezdjék és számításba vedd hogy esetleg tényleg szar került a puncsostálba. Vagy esetleg akkor elő farbával és és tessék leírni hogy ha történt ilyen jellegű visszaélés ha nem, te ezt leszarod mert akkor is a fidesz a legjobb, ezek után teljesen érthető lenne a viszonyulásod.
"Ha Semjén vagy Rogán kerülne partvonalon kívülre és ő szállna ki a Nerből azzal hogy "igazából elegem lett" ugyanazek a tömegek ott is csápolnának mint most MPnek"
Nagy valószínűséggel lennének akik csápolnának. Noha én ezt nem tenném, de magának a jelenségnek hogy egymást cincálják szét végre a koncon marakodva természetesen örömmel nézném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!