Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit szóltok ehhez...

Fideszesek, mit szóltok ehhez a videóhoz? Valóban van valóságalapja vagy csak az ellenzékiek vicceskednek?

máj. 5. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Radics Peti nagyon vicces akart lenni, de csak a valóságot írta körül. Ami sajnos nem vicces. Mert tényleg így működik az agymosó propaganda.

Most lehetne mondani, hogy az ellenzéknek is megvan a maga propagandája és azt meg az ellenzékiek agyát mossa.

Erre csak azt tudom mondani, hogy én meg azért vagyok ellenzéki szavazó, mert saját bőrömön tapasztalom, hogy igazságtalan szinte minden, ami most van. Tudom, nincs garancia arra, hogy ha mégis sikerülne egy pártnak legyűrnie ezeket, akkor az igazságosabb lenne. De ha meg sem próbálják és nem szavazok az újabb lehetőségekre, akkor nem is fog kiderülni, még csak esélye sem lesz a változásnak.

máj. 5. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 nem lehet azt mondani rá… részre hajló híroldalak vannak, de az NEM propaganda. A propaganda az, mikor egy egyszerű üzenetet 0-24 folyamat az emberek arcába tolsz (ehhez most elég csak bármelyik város utcáján végigsétálni, hogy megtapasztaljuk).

Amiről te beszélsz, az részrehajlás a normális médiában. Ilyen volt van és lesz is mindenhol a világon. Csak pl nagy különbség az, hogy egy lejárató cikk előtt megkérdezed az illetőt erről és leírod a reakcióját. Vagy pl elég 2006-ra gondolni, aholl a Kossuth rádió leadta az őszödi beszédet, pedig az is részrehajló volt:) na meg a valódi közmédia brutálisan zaklatta ezután az akkori kormányt, hiszen ez a dolguk.

máj. 5. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
4%
Ez a Radics dug csajokat a westend teton?
máj. 5. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3: Még hogy a fideszesek nem személyeskednek és nem bélsárrágók.

Nem, hanem ez a videós Radics, akire ráküldte az állampárt a NAV fináncokat, mert ilyen rendszerkritikus videókat csinál.

Nem tudom, ki a westendes Radics. Radics nevű él pár ezer Magyarországon.

máj. 6. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a Radics Attila, VV Radics.
máj. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!