Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért temetik már most ilyen...

Miért temetik már most ilyen sokan a Momentumot?

Figyelt kérdés

2024. máj. 6. 01:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért akárhogy nézzük, ez EP választás esetében a legkevésbé releváns. A pénzeket az OGY-i eredményeik miatt kapják, vagyis itt nem tudnak akkorát veszteni, hogy a pártjuk megsemmisüljön.

Így akármennyire reménykednek sokan, ez nem az a választás, ahol letisztulhat a paletta.

2024. máj. 6. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
10: igazad van, nem mindegy, és június 9-ig ki fog tartani a Magyar-mánia.
2024. máj. 6. 11:53
 13/15 jpeacefuler ***** válasza:
52%
#6 Az mit jelent, hogy a magyar ember kapjon pénzt a Fidesz meg ne? Hogyan zajlik egy ilyen pénzátadás egy magyar embernek? Ezt nem nagyon értem. Amit viszont értek, hogy azok a források nem a Fidesznek érkeznének, mivel az EU nem finanszíroz tagállami politikai pártokat. Azt a pénzt meghatározott célokra lehet felhasználni. Klímacélok, vállalkozásfejlesztés, mezőgazdaság és még sorolhatnám. Tehát azt nem a Fidesz kapja, nem egy párt, nem egy szervezet. Nem a Fidesszel babráltak ki, hanem a gazdasággal, magyar vállalkozókkal, magyar emberekkel. Ez nem Fideszes propaganda, több ellenzéki párt képviselője is méltatlankodik emiatt. Járj utána, az interneten megannyi forrásanyag a segítségedre lehet, mielőtt badarságokat írsz le.
2024. máj. 7. 14:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Néhány perce olvastam az Indexen, hogy Ilyés Márton elnökségi tag (soha nem hallottam róla) kilép a Momentumból. Ezek szerint tényleg vannak gondok.
2024. máj. 7. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:
36%

"Ezt nem nagyon értem."

Az baj, mert nem bonyolult.

"a források nem a Fidesznek érkeznének, mivel az EU nem finanszíroz tagállami politikai pártokat"

De kormányt igen. A fidesz rendelkezhet az adott forrás felett, ő írja ki a pályázatot, ő dönti el, hogy ki nyerjen, úgy írja ki, ahogy szeretné, úgy választ céget, ahogy szeretne.

Ez hatványozottan igaz, amikor mondjuk Mészáros egyik cége nyer, ami megbízza Mészáros másik cégét és mindkét oldalról meg tudják oldani a túlszámlázást, így elérve, hogy "legálisan" tudjanak lopni.

Ez a magyar emberek nem nem jó, arról nem is beszélve, hogy tudjuk, hogy mennyit lopnak ezekből a már leültetett fideszesek miatt, akik simán beszéltek olyanról, hogy a pénz 50%-át kell visszajátszaniuk. Ez se a magyar vállalkozóknak, se a magyar emberek nem jó, mert amikor jön mondjuk 1 millió euró, ami nagyon sok pénz, akkor abból egyből csak félmillió lesz, mert a fele megy a fideszes politikusoknak.

"Klímacélok, vállalkozásfejlesztés, mezőgazdaság és még sorolhatnám."

És mennyivel több mindent el lehet érni, ha a pénzek 100%-a arra megy? Komolyan 10 centis kilátókért kampányolsz itt, mert elfogy a pénz? Komolyan azt hiszed, hogy annyi pénzt adtak, ami egy 10 centis kilátóra elég?

Hogy tisztázzuk, annyi pénzt kaptunk eddig, amiből Németország a 2. vh után újjáépítette a TELJES Németországot. Mi egy sokkal kisebb ország vagyunk, sokkal kevesebben. Hova lett a Marshall segélynyi pénzünk?

" Tehát azt nem a Fidesz kapja, nem egy párt, nem egy szervezet"

De, a fidesz kapja, mint kormány és ők döntenek, hogy hogy legyen felhasználva. Ezért tudták ellopni.

"Nem a Fidesszel babráltak ki, hanem a gazdasággal, magyar vállalkozókkal, magyar emberekkel."

Ez szintén nem igaz, ebből nem sokat látott a gazdaság, a magyar vállalkozások. Velük a fidesz babrált ki. Azért hogy ne tudjon a későbbiekben kibabrálni velük, elzárták a pénz csapokat.

"Ez nem Fideszes propaganda, több ellenzéki párt képviselője is méltatlankodik emiatt."

De, fideszes propaganda és a többi ellenzéki párt miért szempont, amikor az ellenzéki szavazok fele, még maga Magyar Péter is azt mondja, hogy az ellenzéki pártok nagy része összejátszik a fidesszel?

"Járj utána, az interneten megannyi forrásanyag a segítségedre lehet, mielőtt badarságokat írsz le."

Veled ellentétben én pont utánajártam, ezért tudom, hogy hülyeségeket beszélsz.

2024. máj. 8. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!