Ilyen esetek után, miért gondolják még mindig azt sokan,hogy nem kell a pedagógusokat szegmentálni?
Mindkét eset a pedagógus figyelmetlenségéből, nemtörődömségéből,trehányságukból jött,
A második esetnél, a kislányt valószínűleg zaklatták,a pedagógusok szokás szerint nem csináltak semmit.
Amikor én voltam általános iskolás, akkor is voltak zaklatások.Azt tanácsolta az osztályfőnök "védjétek meg magatokat".Ez a kislány a cikkben, bizony megvédte magát.
Egyszer laktam olyan helyen, ahol pár méterre helyezkedett el az egyik egyetem pedagógiai kara.Amilyen, emberek jöttek be meg mentek ki, hát pár évtizede maximum textilipari vagy tejipari szakmunkásnak mehettek volna,olyan buták voltak.
Persze, vannak kivételek.Ezeket a kivételeket kellene kiemelni,támogatni, szakmailag és anyagilag is.Keressen 30-40 százalékkal többet, mint a többi.
"Amikor én voltam általános iskolás, akkor is voltak zaklatások.Azt tanácsolta az osztályfőnök "védjétek meg magatokat".Ez a kislány a cikkben, bizony megvédte magát."
Hat bocs, de az en olvasatomban az, hogy elore kitervelve hatulrol egy konyhakessel sziven dofnek valakit, az szerintem rohadtul nem onvedelem.
"Ezeket a kivételeket kellene kiemelni,támogatni, szakmailag és anyagilag is.Keressen 30-40 százalékkal többet, mint a többi."
A többiek esetében meg rendben van, hogy a diákjai lekaszabolják egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!