Ha a pedagógusok megkapják a 32 százalékos béremelésüket, visszább vesznek egy kicsit?
Úgy gondolom,megérdemlik, mert a megélhetési költségek eléggé megugrottak az utóbbi időben.
Viszont, azért a magatartásuk is hagy kivetnivalót.
Nekem két gyerekem van, én járok szüli értekezletekre.A probléma,hogy az egész értekezlet fele azzal megy el,hogy jaj de rosszak ezek a gyerekek....jaj a tanároknak milyen nehéz...jaj jaj.Folyamatosan előadják Jeremiás sirámait.
Ilyenkor szoktunk összenézni a többi szülővel,de inkább nem kommentáljuk sohasem.
Nem egy vállalat cash flowját kell analizálniuk, nem versenyszféra.
Remélem, azért a bérfejlesztés után lesz egy kis változás, pozitív irányba.
Megint egy ordas átbaxás. XDXDXD
Nem 32% emelést kapnak, hanem a meglévő, már megkapottat 20%-ot emelik 32-re.
Vagyis 10%-ot kapnak. Sok sikert a matektanároknál!
Milyen 20% megkapottat? Idejét se tudom, mikor kaptunk valamit is.
És nem, kérdező, nem fogunk 32%-ot kapni.
#4-nek:
Azt a 20%-ot, amit nem béremelésként kaptatok, hanem szakmai bérpótlékként.
Tehát nem béremelést fogtok kapni, és nem 32%-ot. XD
És azt is csak akkor, ha már a számlájukon van a pénz.
Csakhogy a tényleges béremelést a kormánynak kell kifizetni, és az únió UTÓLAG fizeti ki, az elszámolást követően.
Vagyis összegezve: egy büdös vasat sem fogtok kapni, mert nem tudnak belőle lopni. Hogy ti mit csináltok, azt pedig nagy ívben lexarják.
Gyenge trollkérdés.
De azért az idetévedő tájékozatlanabbak kedvéért: ez a béremelés csak az egyik követelést teljesíti részben, a többi követelést nem érinti.
#6-nak:
Nincs szó semmiféle béremelésről! Ez a kormány hazugsága.
A szakmai bérpótlékot akarják emelni 20-ról 32%-ra, és ezt akarják beadni béremelésként.
Parasztvakítás, nesze semmi, fogd meg jól!
Visszább vettek már tartósabb ideje: hosszabb időt emésztenek fel összességében a mondvacsinált indokokkal kitalált tanítási szünetek, mint maga a tanítási idő.
Mielőtt nekem ugrik valaki, legyen olyan kedves és vegye a fáradtságot arra, hogy végezzen egy objektív számvetést!
A gyerekeket a szülők dolga megnevelni.
A tanár dolga tanítani.
Ha neveletlenek a gyerekek az a szülők képességeiről állít ki elégtelen bizonyítványt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!