Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma jobb szegénynek lenni...

Ma jobb szegénynek lenni Magyarországon, mint 2010-ben gazdagnak?

Figyelt kérdés
febr. 4. 10:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Hányszor akarod még ezt kiírni?!
febr. 4. 10:14
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

2010-ben többet kerestem,mint ma.

Igaz 2010-ben Ausztriában dolgoztam és euróban kaptam a fizetésemet.

Ma itthon dolgozom és forintba kapom a fizum.

febr. 4. 10:15
 3/16 anonim ***** válasza:
febr. 4. 10:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem és nem.
febr. 4. 10:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Annyira butus vagy, hogy szerinted én írtam ki azt is? Honnan kéne tudnom, hogy más már megtette ezt? Nem adta ki az "hasonló kérdések" boxban.

Nem várható el az embertől, hogy manuálisan nézze végig a kérdéseket mielőtt kiír egy másikat.

febr. 4. 10:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Én 2010-ben is szegény voltam és most is annak számítok. Viszont most sokkal, de sokkal jobb. Aki azt mondja, hogy Gyurcsányék jobbak voltak, az hazudik (vagy kitartott volt).
febr. 4. 10:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
6: aham, szóval a Megafontól vagy.
febr. 4. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2010-ben 15 évvel fiatalabb voltam. Ezért jobb volt mindenképpen akkor.
febr. 4. 10:27
 9/16 anonim ***** válasza:

6#

Nézd én 2010-ben tényleg sokkal jobban éltem,mint most.

De ahhoz ahogy 2. Kommentembe írtam kellett az,hogy külföldön dolgozzak és euroban kapjam a fizetésemet.

Fiatal voltam, elvállaltam minden túlórát,volt egy célom hogy legyen egy lakásom Pesten.

2014-ben megvásároltam, utána felújítottam.

2021 óta itthon vagyok,mert 2021-ben elvesztettem a covid miatt a munkámat kint.

2006-2021 között kint dolgoztam.

2021 óta pedig itthon vagyok.

febr. 4. 10:29
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
Ezt azért szegény környéken vagy egy gyártósoron ne ad elő, nem biztos, hogy egyben távozol. A fidesz legtöbb kedvezményét a középosztály és a feletti rétegek tudják csak rendesen igénybe venni. A szociális alapú támogatásokat nem nyomja a Fidesz, az adókedvezményeket azok tudják kimaxolni, akik sokat keresnek, az ilyen-olyan felújítási és egyéb pályázatok meg szinte mind utófinanszírozottak ezért sok-sok millió önerő kellene az elején, hogy igénybe vegye az ember.
febr. 4. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!