Csak én nem értem, hogy mi a probléma rákosrendezői fejlesztéssel?
Ez nekem ilyen "mindig mondjuk az ellenkezőjét a másiknak" politika.
Szerintem a városliget is sokkal szebb lett, és ott is milyen hisztit csináltak.
Megjegyzem, hogy nem vagyok fideszes, de szinte egy nyugati főváros sem létezik magasházak nélkül.
Igazából itt a felelősség ott van, hogy ízlésesen legyen megcsinálva, de Angliában is jól néznek ki a történelmi épületek mellett a felhőkarcolók.
Meg jönnek ezzel a tipikus szoci dumával, amikor megkérdezik, hogy mit kéne azzal a putris teleppel csinálni akkor, hogy megfizethető lakásokat kéne csinálni. És mi alapján lenne megfizethető? Millió helyen épülnek Budapesten lakóparkok, és sehol sem megfizethető. Valami jótékony szervezet fogja felépíteni?
Magyar pénzből nem magyarok fogják felépíteni (nem magyaroknak ad munkahelyet), nem magyarok fognak benne lakni, nem Magyarországnak fog hasznot hozni.
Annyi pénzből, igen, valóban egy csomó szociális lakást csinálhatna az állam a rászorulóknak, és egy csomó minimálprofitú (tehát nem veszteséges vagy nullprofitú, hanem csak kis profitú) állami tulajdonú albérletet, ami meg leszorítaná a magán albérletek messze túlárazott bérleti díjait.
De ehelyett épít a Fidesz egy nagy kupac betonsz. rt a magyarok pénzéből úgy, hogy a magyar átlagembereknek semmi haszna nem származik belőle...
1
Tehát, aki a Máv tulajdonában él 1 tucatnyi ember, vagy talán annyi se, akkor inkább rohadjon tovább az egész, csak hogy annak az 1 tucat ember tovább tudjon lakni bérlakásokban.
Szerencsére a világ nem így működik.
ma 15:12
Szóval mondjuk lesz ott 5 toronyépület, (most csak mondok valamit) az egyik a coca-coláé lesz, és azt a magyar állam fogja kifizetni neki? Nekem ez fura. Hol olvastad ezt?
linkeljetek már forrásokat arra, amiket mondotok
hogy arabok laknak meg dolgoznak majd ott, meg hogy állam fizeti az egészet (mondjuk az állami támogatást el tudom képzelni, mint minden nagy beruházásnál: audi, mercedes, bmw...)
nem kötözködésből, tényleg kíváncsi vagyok, hol olvassátok ezeket
én úgy tudtam, hogy Emaar Properties csak egy sima építtető cég lesz, nem arab negyed létrehozása a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!