Ha DK hatalomra kerülne, ők is kiépítenék a saját média birodalmukat és lennének nekik is oligarchái?
Másik verzió:
Ugyanúgy maga köré gyűjtötte a celebeket, ugyanúgy fizetett kampány főnököket (ráadásul külföldit), volt hazugság propaganda, a média hírből sem volt független, az egészségügy, oktatás romokban (a szegregációt is tiltották tűzzel vassal),érzékenyítés és alanyi jogon segélyek (tudjukkiknek) és még sorolhatnám...
Támogatás a normális embereknek: 0 azaz zéró!
Tudom, megtapasztaltam, akkor voltam fiatal pályakezdő!
"érzékenyítés és alanyi jogon segélyek (tudjukkiknek) és még sorolhatnám..."
Hát és mivel kampányoltak a barmok? Munkanélküli járadék időszakának meghosszabbításával, CSP növelésével. Mivel kampányol most az, akinek nem vagyok hajlandó leírni a nevét? Ugyanezzel!
Emellett volt kétkulcsos adó, ami tök fasza volt, mert ugye adózzanak a gazdagok, a gyakorlatban meg elmentél másodállást vállalni és már lazán a 2. adókulcsban voltál, tehát a beled kidolgoztad azért, hogy még többet adózhass, ne pedig többet kereshess.
"Tudom, megtapasztaltam, akkor voltam fiatal pályakezdő!"
Milyen jó volt a start-kártya, emlékszel? Adókedvezmény a munkáltatódnak utánad. Nem neked! A munkáltatódnak, azért, mert fiatal, pályakezdőt alkalmaz, de legalább neked kellett kiváltani, hogy odaadd neki, hogy nesze főni, így majd még több marad a zsebedben, tök megéri velem az élet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!