Hova tűntek a fideszes kommentelők a fideszes politikusok szociálismédia-profiljai alól?
Még a Facebook-on úgy ahogy, de YouTube-on meg TikTokon az összes Fideszes megnyilvánulás alatt kb 4/5 arányban ellenséges vagy gúnyos kommentek vannak. Ld.
pl. Szentkirályi; Menzer, Szijjártó Orbán profiljait. Pár hónapja még tele voltak a fideszes posztok magyar zászlócskás-szívecskés szupportáló kommentekkel. Ma meg töredékannyi, viszont sok a hahotázós fej
Irreleváns. Ne reménykedj.
A kormány marad.
De ha nem tetszik, lehet menni nyugatra a barbárok közé ( ahonnan az őslakosok tömegesen jönnek Közép-Európába, főleg Magyarországra), vagy lehet menni U-Krajinába harcolni, Zelenszkij tárt karokkal vár ágyútölteléknek.
Megfigyeltem, sokmindent elmond ez az ellenzék szavazótáboráról...
Azt a rengeteg, rosszindulatú, szemétkedő, aljas hozzászólást ami ott megy, nem piskóta.
Sosem szavaztam a fideszre, meg semmi másra, de kb okádékom lett mára a Fideszező emberektől.
Leginkább pszichológiai okot látok ebben, ha már valaki elkezd a környezetemben károgni a politikáról, kb akkor láttam utoljára.
8:
Úgy vannak vele, hogy az ironizálás majd segít, csak hát nagyon érződik amikor az erőltetett gúny mögött valós félelem van :)
#7 Basszus, véletlen hasznos választ nyomtam... Pedig nem érdemled meg.
#9 kérdező jól írod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!