Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha DK hatalomra kerülne, ők...

Ha DK hatalomra kerülne, ők is kiépítenék a saját média birodalmukat és lennének nekik is oligarchái?

Figyelt kérdés
Minden különbözne a FIDESZ-től a politikai oldalon kívül?

máj. 4. 19:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
25%
Klára a béreket emelné, nem az árakat!
máj. 4. 19:40
 2/28 anonim ***** válasza:
22%

Nem.

Demokratikus, EU-párti, szociálisan érzékeny, ...

máj. 4. 19:41
 3/28 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDD
máj. 4. 19:44
 4/28 anonim ***** válasza:
58%

Kérdeztél, válaszoltam. Ha nem azt gondolom, amit Te, akkor pontozol.

Nem nagyon tudod, hogy mi a demokratikus vita.

De sebaj.

máj. 4. 19:47
 5/28 anonim ***** válasza:
60%

Ne felejtsük el, hogy a fidesz mit csinált 2/3 felhatalmazással: visszaélt vele, és évről-évre építette ki a hatalma bebetonozását, fékek és ellensúlyok leépítését. Ez a skandallum az mszp sara is, gyurcsány felelősége is. És egyes szakértők szerint ez direkt volt így megszervezve, hogy 2/3 legyen a fidesznek, és állampártá nőjjön, mint anno a kádár rendszer.

Ezért fontos, hogy a Gyurcsányhoz köthető párt soha ne kapjon újabb hatalmat, mert mint látjátok nem is volt rendszerváltás 90'-ben, csak most az oroszokhoz pluszba még kínait is kaptunk ráadásként.

máj. 4. 19:49
 6/28 A kérdező kommentje:

#4 bocsi, csak olyan vicces, hogy elhiszitek a DK populista ígéreteit. :D és felnevettem, Ilyen válaszokra nem számítottam.

Bocsánat.

máj. 4. 19:53
 7/28 anonim ***** válasza:
51%
A DK soha ne kerüljön hatalomra! Ilyennel még csak ne is viccelj!
máj. 4. 19:54
 8/28 A kérdező kommentje:
#7 nyilván nem fog, de érdekelne hogy másnak is ugyanez a megérzése velük kapcsolatban. Gyurcsány korában gyerek voltam, így nem tudom milyen volt.
máj. 4. 19:56
 9/28 DK-s ***** válasza:
47%

#8-nak:

Erre nem fogsz választ kapni, mert ahhoz dicsérni kellene Gyurcsányt. 🤣

máj. 4. 20:02
 10/28 anonim ***** válasza:
84%
#8: lényegében ők tanították ki Orbánt, hasonló állapotok voltak az MSZP/SZDSZ idején is. Szerinted mit csinálnának ha hatalomra kerülnének? Átvennék a pozíciókat pár év alatt és ránk erőltetnék a nyugati szarságot is...
máj. 4. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!