Ha DK hatalomra kerülne, ők is kiépítenék a saját média birodalmukat és lennének nekik is oligarchái?
Nem.
Demokratikus, EU-párti, szociálisan érzékeny, ...
Kérdeztél, válaszoltam. Ha nem azt gondolom, amit Te, akkor pontozol.
Nem nagyon tudod, hogy mi a demokratikus vita.
De sebaj.
Ne felejtsük el, hogy a fidesz mit csinált 2/3 felhatalmazással: visszaélt vele, és évről-évre építette ki a hatalma bebetonozását, fékek és ellensúlyok leépítését. Ez a skandallum az mszp sara is, gyurcsány felelősége is. És egyes szakértők szerint ez direkt volt így megszervezve, hogy 2/3 legyen a fidesznek, és állampártá nőjjön, mint anno a kádár rendszer.
Ezért fontos, hogy a Gyurcsányhoz köthető párt soha ne kapjon újabb hatalmat, mert mint látjátok nem is volt rendszerváltás 90'-ben, csak most az oroszokhoz pluszba még kínait is kaptunk ráadásként.
#4 bocsi, csak olyan vicces, hogy elhiszitek a DK populista ígéreteit. :D és felnevettem, Ilyen válaszokra nem számítottam.
Bocsánat.
#8-nak:
Erre nem fogsz választ kapni, mert ahhoz dicsérni kellene Gyurcsányt. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!