A nem fideszes média miért falaz Karácsonynak?
Sok kérdést kellene megválaszolnia Karácsonynak a Lánchíd felújítás költségvetésével kapcsolatban.
Szerintem ha egy média függetlennek állítja magát, akkor az összes oldal korrupciós ügyeivel is kellene foglalkoznia.
Egyértelmű hogy történtek visszélések és ez nem csak a NERmédia kitalációja mint a városháza ügy volt.
Nekem az az érzésem hogy a választások miatt nem akarják bántani Karácsonyt, mert nekik ő a szimpatikusabb
Az a kérdés hogy Karácsonyt miért nem kérdezte meg senki hogy miért vettek fel készpénzben 1500 millió forintot a hídpénzből.
A kérdés a médiára vonatkozik. Nekik végezniük kellene a munkájukat, de mégsem teszik
Igen, menjenek oda egy kamerával és egy mikrofonnal és kérdezzék meg.
Rohadtul nyugtalanítónak gondolom hogy valóban nem létezik független média ☹️
Ez abban van amit az előbb linkeltem be neked a telexről:
„Mi köze a Fővárosi Önkormányzatnak egy olyan nyomozáshoz, ami egy olyan cég irodájában volt (…), akivel mi ugyan szerződésben voltunk, de akinek ezer másik szerződése van? – reagált Karácsony Gergely az ATV-ben Brenner vádjaira – Fel voltam készülve arra, hogy a kampány rendkívül alacsony színvonalú lesz, de azért ilyen mélyre nem tudok lesüllyedni, hogy vitába szálljak ezekkel az érvekkel. Ez egy marhaság.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!