A nem fideszes média miért falaz Karácsonynak?
Sok kérdést kellene megválaszolnia Karácsonynak a Lánchíd felújítás költségvetésével kapcsolatban.
Szerintem ha egy média függetlennek állítja magát, akkor az összes oldal korrupciós ügyeivel is kellene foglalkoznia.
Egyértelmű hogy történtek visszélések és ez nem csak a NERmédia kitalációja mint a városháza ügy volt.
Nekem az az érzésem hogy a választások miatt nem akarják bántani Karácsonyt, mert nekik ő a szimpatikusabb
Szóval eljutottunk onnan, hogy a "nem fideszes média falaz Karácsonynak", meg hogy nem foglalkozik a kérdéssel oda, hogy miért nem készítettek még vele interjút ezzel kapcsolatban? Azért ez nem pontosan ugyan az a követelmény.
Egyébként meg hogy erről a konkrét kérdésről mikor tudják, vagy mikor fogják megkérdezni azt nem tudom, de pont a telexre egyáltalán nem jellemző, hogy ne csesztetné pont úgy Karácsonyt, mint bármelyik fideszes politikust, itt van például egy tavalyi videó ahol a küföldi kampánypénzekről kérdezték:
Ezek után az, hogy idézőjelbe teszed a független médiát, ha róluk beszélsz csak bizonyítja, hogy nem a valódi kíváncsiság vezérelt, amikor kiírtad ezt a kérdést.
Ha annyira független akkor miért nem kérdezik meg?
Vagy miért nincsen még Karácsonyban az az igény hogy tisztázza önmagát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!