Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Magyar Péter mánia?

Mi ez a Magyar Péter mánia?

Figyelt kérdés

Napnál világosabb, hogy veszélyes pszichopata, tankönyvi példa, “uralma” rosszabb lenne még Viktorénál is, mert még belé is több jó érzés szorult. Mondom ezt fideszgyűlölőként.

Hogy tudja így manipulálni az embereket? Szörnyű érzés látni, hogy egy manipulátor, egy “varázsló”, egy szemfényvesztő, hazug csaló hogyan tudja fanatizálni az embereket még most is! Sose változik a néplélek? Ahogy szól a dal: “…arra tanít a történelem, hogy hiába világos minden tanulság, nem tanul belőle senki sem”.

Félek, és kétségbeesett vagyok.

2024. máj. 3. 17:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak az a kérdés, hogy mit csinál valójában a beindult "gépezet".
2024. máj. 5. 13:55
 42/43 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, majd elválik...
2024. máj. 5. 14:08
 43/43 anonim ***** válasza:

Hááááát..... Ezt hívják szerencsejátéknak. Én az ország sorsát nem tenném kockára.

Ok, Orbánbanda szintén nagyon rossz, de nem vagyok meggyőzódve arról, hogy egyik önjelölt messiásnál jobb lesz a másik.

Az ugyanolyan jellegű fanatizmusnak, az ugyanolyan jellegű propagandának, mint amit a Fidesz csinál, már látszanak a jegyei, és gyanítom, hogy a végeredmény is ugyanolyan lesz, max. a szín változik de könnyen lehet, hogy az is csak álca.

2024. máj. 5. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!