Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Magyar Péter mánia?

Mi ez a Magyar Péter mánia?

Figyelt kérdés

Napnál világosabb, hogy veszélyes pszichopata, tankönyvi példa, “uralma” rosszabb lenne még Viktorénál is, mert még belé is több jó érzés szorult. Mondom ezt fideszgyűlölőként.

Hogy tudja így manipulálni az embereket? Szörnyű érzés látni, hogy egy manipulátor, egy “varázsló”, egy szemfényvesztő, hazug csaló hogyan tudja fanatizálni az embereket még most is! Sose változik a néplélek? Ahogy szól a dal: “…arra tanít a történelem, hogy hiába világos minden tanulság, nem tanul belőle senki sem”.

Félek, és kétségbeesett vagyok.

2024. máj. 3. 17:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
70%
Pont hogy most van antiszociális miniszterelnükönk. Szerinted aki az évtized legnagyobb tüntetését össze hozza az antiszociális?
2024. máj. 3. 18:22
 22/43 A kérdező kommentje:
21: szerintem sajnos az. Nem értem, ez miért zárná ki, hogy antiszociális manipulátor. Éppen inkább alátámasztja.
2024. máj. 3. 18:24
 23/43 anonim ***** válasza:
38%
Mivel a balos média tolja nyalizik alákérdez ezért egyértelmű hogy káros az országnak és külföldi érdekeket szolgál ki .Hülye nem látja hogy liberális bérenc nemzeti álcában.Ahogy hatalomra kerülne azonnal lefeküdne brüsszelnek, egy bábkormány lenne.
2024. máj. 3. 18:26
 24/43 anonim ***** válasza:
69%

#21 igen. Beteg ez a társadalom, ahol ezt megcsinálhatják a néppel, és játssza a cseberből vederbe játékot, amikor az egyikből már totál elege lett. Csak hát az a kérdés, hogy akkor ezt meddig lehet eljátszani.

Lesz még itt még nagyobb apátia, még nagyobb kivándorlás.

Mi a garancia arra, hogy Magyar jobb Orbánnál vagy Gyurcsánynál?

2024. máj. 3. 18:30
 25/43 A kérdező kommentje:
24: semmivel nem jobb, sőt, rosszabb mind a kettőnél.
2024. máj. 3. 18:37
 26/43 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy ócska politikai celeb show... Hisztis Petike populista, dumája uncsi, mindig azt mondja, amit a gyökerek hallani akarnak...azt használja ki olcsó módon, hogy az ún ellenzéki szavazókban van egy hosszú ideje meglévő frusztráció, amít persze azok okoztak nekik, akiket szavazataikkal életben tartottak.
2024. máj. 3. 18:55
 27/43 anonim ***** válasza:
76%
Orbán is azt mondta, aztán csak megtanította a birkákat bégetni.
2024. máj. 3. 18:58
 28/43 anonim ***** válasza:
67%
#12 Tény, nem vagyok pszichológus, de elég sok dolgot olvastam már a témával kapcsolatban. Innen tudom azt is, hogy senkire nem lehet "csak úgy" ráaggatni a pszichopata jelzőt, ennek konkrét megállapításához akár hónapokig tartó terápia szükséges. Az egy dolog, hogy a nyilvános megjelenésekből egy-két dolgot le lehet szűrni, de az sem biztos, hogy a valóságot tükrözi. Szóval felesleges találgatni, hogy az-e, vagy sem.
2024. máj. 3. 19:02
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
28# pedig az... látszik rajta.
2024. máj. 3. 19:04
 30/43 A kérdező kommentje:
28: persze, igazad van, akkor annyit mondok, hogy manipulátor.
2024. máj. 3. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!