Mi ez a Magyar Péter mánia?
Napnál világosabb, hogy veszélyes pszichopata, tankönyvi példa, “uralma” rosszabb lenne még Viktorénál is, mert még belé is több jó érzés szorult. Mondom ezt fideszgyűlölőként.
Hogy tudja így manipulálni az embereket? Szörnyű érzés látni, hogy egy manipulátor, egy “varázsló”, egy szemfényvesztő, hazug csaló hogyan tudja fanatizálni az embereket még most is! Sose változik a néplélek? Ahogy szól a dal: “…arra tanít a történelem, hogy hiába világos minden tanulság, nem tanul belőle senki sem”.
Félek, és kétségbeesett vagyok.
Nem kell félned, mi mindig itt vagyunk neked.
Ezekkel pedig megtudod védeni magad. Addig is vigyázz magadra. :)
#18:04
Az a lényeg, hogy ne legyen antiszociális, vagy hogy valaki végre normálisan vezesse az országot és felszámolja a jelenlegi maffia szervezetet?
Mindenhol van egy rakás messiásváró. Orbánból is egy messiást csináltak, és egy vallást csináltak az oldalából, és a hívek akár a szakadékba is beugranának, ha Orbán azt parancsolja, és ugyanezt látom én is Magyarnál is. Én se értékelem sokra. Van benne is éppen annyi nárcizmus, és nem az asszonyverésre gondolok, azt leszarom: tán az elhangzott formában igaz sem volt, de azért nem fogom szentté avatni, sőt.
Ügyes, ahogy Orbán is ügyes, van pénze valahonnan, ahogyan Orbánnak is van pénze, és érdekes, hogy az egész ellenzéki és kormánymédia csak vele foglalkozik... Ettől azonban még nem lesz jó ember, csak ismert. Ha jól tálalják, még lehet népszerű is, de még attól se biztos, hogy jó ember lesz: Orbán is híres, és sokak szemében népszerű, de nem jó ember. Hitler is híres volt, és sokak szemében népszerű... Magyar is csak eg kiváló manipulátor.
Mindazonáltal valószínűsíthető, hogy történelem írás folyik most, de szerintem ezt az utókor nem fogja megköszönni.
Szar lesz az ébredés: Magyar egy illúziót tálal, és amikor felébredünk az illúzióból mindig keserű ráébredni az álmodozóknak, hogy bilibe lógott végig a kezük.
14: tökéletesen egyetértek veled!
És igen, a bántalmazást nem tudhatjuk, legfeljebb valószínűsíthetjük, én most itt a közéleti tevékenységéről írok.
Kérdező, hagyd!
Kiadta Magyar a pártdirektívát, ahogy Orbán is: aki nincs vele, az ellene van, és akkor az már csak fideszes lehet, ahogy Orbán mondta: csak gyurcsányos lehet. :D
A kettő ugyanazt a nótát fújja, csak más szólamban, érdekes, hogy bedőlnek neki, és nem veszik észre a párhuzamot. Ugyanazokat az eszközöket használja, és ennek meg lesz a böjtje, mert ugyanúgy mocskos lesz a kezük, és ha úgy adódna, hogy nyernek, és - feltételezzük, legyőzi Orbánt, legalábbis látszatban, mert szerintem azért nem tök más, akkor is csak a szín változik: vörösből narancs, narancsból nem tudom, milyen szín.
Hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!