Mi történt a Magyar Péterrel hirtelen pálfordulást csinált?
Elején úgy látszott mindenáron Orbán bukást akart és fidesz szavazóit akarta megszerezni.
Most úgy látszik valójában nem akarja Orbán bukjon és szavazói sem kell. Hanem mindenáron ellenzéki pártok szavazóit akarja megszerezni.
Mi történt Magyar Péterrel?
Ő már az első nap elmondta a partizánban, hogy a fidesz iránnyal nagyjából egyetért, csak a korrupcióval és a hazug kormánnyal nem.
Nem tudom miért gondolják azt a fideszesek hogy Magyar Péter egy nagy liberális megmentő. Egy kicsit középre igazodó, kompromisszum kész jobb oldali politikus.
Az utcai harcosok, dagadt cigányok, korrupt lókupecek és zsebrebaszott kezű bunkók után komoly fejlődés lenne Magyar Péter.
MP rájött hogy baloldaltól többet tud akasztani mint orbánéktól
Kenyér adóinak meg mindegy hogy hogyan kerül hatalomra
Ők Orbánt akarják eltaposni és nem Gyurcsányt hatalomra juttatni
"Elkezdte felvàllalni a háború, migráció ès gender programját..."
Ha elkezdett BESZÉLNI róla hogy ezekről a témákról mit gondol az még nem pálfordulás. Az akkor lenne ha egy korábban tett kijelentésével ütné egy jelenlegit és saját magával kerülne ellentmondásba. Ilyent én eddig nem tapasztaltam. Ha te igen akkor azzal kapcsolatban én sem szeretnék vakon lenni és kérlek oszd meg velünk ha van/volt ilyen.
Nálam egyelőre azzal tudná teljesen elvágni magát ha kihátrálna a korábbi Orbán=Gyurcsány irányából és esetleg szövetkezni kezdene valamelyikkel. Szerencsére ilyen eddig nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!