Miért van ennyi pálfordulás a liberális baloldalon?
Nem vagyok fideszes, de 2022-ben tulajdonképpen lehurrogtak amikor mondtam a balosoknak itt a gyakorin, hogy ötöd áron vesszük a gázt, akkor miért ilyen drága, erre a központi narratívának megfelelően azt mondták Orbán hazudik, nem jó szerződést kötött :
2022. október 31. 04:34• ADAT, KÖZÉLET
Eljött a pillanat, amikor az orosz gázt nem ötöd, hanem ötszörös áron vesszük
Most már azt mondják,amit ÉN is akkor, hogy:
Mégis ötöd áron vesszük a gázt!!
Hogy is van ez a baloséknál?
Miért hurrogtak le,amikor az igazat mondtam és előre tudtam mi van?
Azért, mert most is vetítesz.
Hol van abban amit linkeltél, hogy mennyiért vesszük az oroszoktól a gázt?
Csak az van benne, hogy az állami gázszolgáltató ötször annyiért adja mint amennyiért veeszi.
Az oroszokról egy hang sincs.
Balosoknál soha ne keress semmi logikát, egyszerű trollok, negatív figurák, akik mára szelekálódtak az őket megillető vesztes oldalon.
Szlovák bukta után várjuk a többi buktát is, Brüsszeltől kezdve Washingtonig.
A vezetőiknek ugyan az a könyv a példaképük, mint Orbánnak. Csak nekik az első része, orbánnak a második része tetszik.
Mit vársz tőlük?
A két dolog nem zárja ki egymást, mégha ezt neház is elsőre átlátni.
A pálfordulásban meg Orbán a csúcs, a "csuhások térdre" és a Trianon-megemlékezésről való kivonulás után mind tudjuk, miket mond most.
6.
Nem zárja ki egymást hogy ötszörös illetve ötöd áron kapjuk a gázt??
Ennyi eszet ki adott?
Fogalomzavarban szenvedsz. Nincs olyan, hogy liberális baloldal. A jobboldal ragaszkodik a szabadpiaci dogmákhoz. A jobboldal liberális, szabadpiacpárti, a baloldal szociális, szabályozáspárti.
3-4, Szlovákiában a baloldal győzött. Jellemző, hogy a fogalmatlan jobberek azt se tudják, merre hány méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!