Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon nem értem: mindig az...

Nagyon nem értem: mindig az volt a mondás, hogy a Fidesz legalább tud kormányozni. Magyar Péter meg a semmiből jött, miért lett ilyen népszerű?

Figyelt kérdés
Mármint relatíve kérdezem az eddigi ellenzéki próbálkozásokhoz képest. Vona, Márki-Zay, stb. Ők szerintem szintén ugyanazzal az ígérettel jöttek, hogy leváltják Orbánt, Magyar Péternek is ez a fő ígérete, de a semmiből jött. Mindig azt mondják, hogy a Fidesz még a kisebbik rossz, mert legalább kormányoz. Ezt sose értettem, nem hiszem el, hogy az ellenzéki oldalon ne lennének értelmes emberek, és többet ér, ha nem lop valaki, amikor már így is szét van lopva az ország. MZP például nem volt korrupt, volt tapasztalata, múltja, vezetett egy várost, stb. Nyilván van aki kritizálja, de Magyar Péterrel szemben nem látom hogy megállnának azok az érvek, hogy Magyar Péter kompetensebb és kormányzóképesebb lenne, legalábbis eddig még biztos nem derült ki, és az sem hogy az egyik megbízhatóbb, mint a másik, sőt Magyar Péter a NER-ben volt. Mi értelme volt 14 éven keresztül mondani ezt a kormányzóképességet, ha valójában nem ez volt az indok?? Ez csak egy álérvnek tűnik nekem. Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz se az inflációt, se az EU-s pénzeket, se most a saját kampányát nem csinálja jól, és mindenféle ügy dől ki a szekrényből.

máj. 2. 08:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Valamelyik vele készült interjúban azt mondta többek között, hogy ha ő lesz kormányon, akkor újra szabadon választhatják majd meg a tanárok, hogy milyen könyvből tanítsanak, "mert ez nem pénzkérdés" - viszont más kérdésre (most nem jut eszembe, mi volt az) meg nem válaszolt semmi konkrétumot azzal a szöveggel, hogy azt majd a szakemberek eldöntik, mert nem lenne jó, ha mindent ő, egyszemélyben döntene el.

1. Nem pénzkérdés? Semmi fogalma sincs arról, hogy mekkora biznisz az országos tankönyvkérdés?

2. Ha azt a másvalamit a szakemberekre bízza, a tankönyvek ügyét miért nem? Az miért nem szakmai döntés kéne, hogy legyen?

máj. 4. 11:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Az Atv- n valaki hallotta egy riportban, és azt mondta, hogy jól tudta, hogy milyen problémák vannak az országban, de amikor arra terelődött a beszélgetés, hogy hogy tervez tenni ezek fejlesztésére, nem volt ott a szeren.
máj. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!