Nagyon nem értem: mindig az volt a mondás, hogy a Fidesz legalább tud kormányozni. Magyar Péter meg a semmiből jött, miért lett ilyen népszerű?
A fidesz már megszedte magát, mindenhol beépültek az emberei, ha más lenne hatalmon, azok is ugyanazt csinálnák, senkinek ne legyenek illúziói. Csak várják a lehetőséget.
Nekem se minden tetszik, de olyan nincs hogy mindenkinek minden jó legyen, úgy hogy én továbbra is rájuk szavazok.
"Magyar Péter meg a semmiből jött"
Ja, ezt mondja ő... Valójában meg balos hátszéllel.
Nem a semmiből jött, hanem belülről. Jobról, balról, kivűlről is megpróbálták megdönteni a fideszt. Ez lehetetlen küldetés. Egyedül belülről érkező nem próbálta meg a fideszt megdönteni.
Magyar Péter a NER-ből jött, ráadásként hangfelvétellel legalább azt bizonyította, hogy ismerhet belsős információkat. Hab a tortán, hogy kisgyerek kora óta magába szívta a politikát, noha nyilvánosan nem politizált.
Így Magyar Péter egyrészt egy elrejtett kincs, másfelől pedig azonosítható tulajdonságai alapján egyfajta politikai messiás, politikai Ludas Matyi is belelátható.
Ritka egy ország életében, hogy ilyen jelenség bukkanjon fel. Nem hasonlítható össze sem MZP-vel sem más messiásjelöltekkel. Aki pedig kicsit is értelmes, legyen az akár fidseszes, elég hamar ráébred, hogy valós nyomást gyakorolhat a fideszre ha Magyar Péterre szavaz. minél több voksot kap Magyar Péter, annál nagyobb az esélye, hogy a kormányunk megembereli magát az elkövetkezendő két évben.
"egyfajta politikai messiás, politikai Ludas Matyi is belelátható"
meg akár egy politikai zsákbamacska is... és akkor most erre alapozzunk?...
"mindig azt hallattom, hogy a Fidesz mégha vannak is hibái, de legalább tud kormányozni. Ez mintha most megváltozott volna"
Nem, nem változott meg. Miről beszélsz?
"Ez mintha most megváltozott volna, és kérdés, hogy Magyar Péter vagy az infláció az oka, hogy ez ma már nem a legerősebb érv?"
Hát ezt fejtettem ki a #10-es hozzászólásban, de akkor kivonatozom röviden: szerintem a Magyar Péter-jelenség nem jelenti azt, hogy ez az érv megváltozott volna.
Ott volt Jakab Péter, aki egy ideig elképesztőt ment a médiában, minden a parizerezéséről szólt, tele voltak a fórumok, hogy ő az egyetlen hiteles politikus, aki csinál is valamit, meg mittudomén. Aztán az előválasztáson olyan utolsó lett, mint a franc, mert megmondóembernek szerették, de vezetőként nem bíztak benne.
Magyar Péter most Jakab Péter médiafázisában van, és ha nem tudja magáról elhitetni a következő két évben, hogy képes kormányzóképes erőt építeni, akkor 2026-ban legkésőbb el fog vérezni, mert az emberek megint azt fogják mondani, hogy szimpi ez a srác, de az országot kormányozni is kell, ahhoz meg a Fidesznek vannak egyedül adottságai.
Szerintem amúgy ezért működik a DK is: hiába Gyurcsány a legnépszerűtlenebb politikus az országban, de ő már vezetett országot.
Magyar Péterről annyit tudni, hogy terrorizálta a családját, prolinak nevezve lenézett egy sor embert, akit a felesége nem, féltékeny volt a felesége karrierjére, és hogy egy hangfelvétellel valakiket meg fog buktatni. Ja, és egyszer egy tüntetés előtt tejberizst
reggelizett. 🙂😁
Ja, és ezek mellett lehet ordibálni a tüntetésein az elkadt lemezes "Orban ta ka rodjot" 🤘
Csodás!
Tényleg megnevettet.
Tényleg arról tud valamit egy lelkes Magyar Péter követő, hogy konkrétan kit/kiket buktatott meg azzal a hangfelvétellel?
Vagy az csak egy ilyen figyeljetek fel végre rám is"- akció volt?
Plusz arra még nem gondoltatok, hogy őt a Fidesz küldte, hogy még jobban megossza a baloldalt?!
🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!