Igaz lehet Magyar Péterre a mondás, hogy tolvajból lesz a legjobb pandúr?
Lebontani szerintem tényleg olyan tudja legjobban, aki benne volt, mert amikor Magyar Pétert bármivel támadják,akkor egyúttal saját magukat is támadják.
Ettől függetlenül Magyar Pétert nem tartom egy országvezetésre alkalmas politikusnak, a NER lebontásában viszont számítok a közreműködésére, utána ha lehet ne megint egy egykori NER-es építse újra az országot, ott már valaki másra lesz szükség.
"ma 13:49"
Azok "anonim" névvel irkálnak...
Aki nem ismerte, az is rájöhetett mára, hogy milyen ember.
Ha csak az áruló mentalitást nézzük és a többi apró részinformáció összerakását.
Már akit nem vakít el a kormánygyűlölet.
Árulóból nem lesz vállalható figura, remélem.
#5 Nyilván. Egyértelmű. Tagadhatatlan.
De ha így is lenne, akkor légy szíves magyarázd már el nekem, egyszerű marhának, hogy mit is számít ez? Mert nekem tökre úgy tűnik, hogy a NER, Rogán Antallal az élen kihúzatta magát kínos iratokból. Ha ez igaz, és minden jel erre mutat, még ők sem tagadják, akkor ezt felőlem a Viszkis is felolvashatta volna.
Ahelyett, hogy vakon kiállsz a kedvenceid mellett, egy pillanatra állj meg, és gondolkodj el azon, ami történik. Egy pillanatra képzeld el, és próbáld meg onnan nézni, hogy a Fidesz nem biztos, hogy a jófiók csapata. Ha egyszer megpróbálod a másik szemszöget, hatalmas változást tapasztalhatsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!