Mi lenne ha Magyarországon megalakulna most egy a nácikéhoz hasonló kormány?
Figyelt kérdés
Erős, diktatorikus rendszerrel, pont mint hajdanán Németországban.2010. okt. 28. 10:41
51/56 anonim válasza:
Furcsa... nem vagyok zsidó és mégis van életem és van családom, ahogy rajtam kívül több milliárd nem zsidó embernek.
És szegény vagyok, sőt az voltam egész életemben. Mégis, megtanultam örülni annak, ami van, és a rigófüttyöt meg a hároméves unokatestvérem nevetését el nem cserélném egymillióra...
52/56 anonim válasza:
Majd ha az se lesz amid most van mert elveszik, talán majd felnyílik a szemed mert egy zsidók nélküli világban neked is több jutott volna! Ha igaz amit magadról leírtál akkor bocs a zsidózásért! De egyet akkor se értek veled...
53/56 anonim válasza:
Óh, már kétezer éve nyögik a zsidó-fenyegetést, és még mindig itt vagyunk. Vicces, hogy mindig mindenki azt mondogatja, hogy érjük be kevéssel, becsüljük meg, ami van, nem a pénz a fontos... de mikor oda kerül, hogy vitázni kell, a többség azonnal a pénzért és mindig csak többért kiált.
54/56 anonim válasza:
Valószínűleg kizárnának mindenhonnan, de szerintem a gazdaság fellendülne, hiszen Hitler is fellendítette anno Németo.-ban.
55/56 anonim válasza:
Pontosan! 72%os figyelj és tanulj az előzőtől pl...
56/56 anonim válasza:
Igen, most hogy mondjátok, Hitler és Németország valóban csodásan végezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!