Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha Magyarországon...

Mi lenne ha Magyarországon megalakulna most egy a nácikéhoz hasonló kormány?

Figyelt kérdés
Erős, diktatorikus rendszerrel, pont mint hajdanán Németországban.
2010. okt. 28. 10:41
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:
43%

Hitler hatalmas vezető volt, amúgy sok mindent köszönhetnek a szövetségesek a náciknak, például több német tudóst akiket a háború után a saját szolgálatukba állítottak és nagyot fejlődtek a haditechnika terén.

Sok náci SS tiszt él mai napig az államokban és nekik kémkedtek a hidegháború idején stb.....

2010. dec. 4. 08:01
 42/56 anonim ***** válasza:
Már ott kezdődik a bibi hogy ki dönti azt el hogy egy adott kormány a nácikéhoz hasonló e vagy sem?De tényleg most teszem azt nyerne a Jobbik úgy 2014ben mint most a Fidesz akkor néhány Mazsihisz vezető óbégatása elég lenne ahhoz hogy megszállják idegenek az országunkat?Ha nem derülne ki olyasmi hogy rengeteg olaj van itt akkor nem kéne tartanunk inváziótól.
2010. dec. 4. 18:17
 43/56 anonim ***** válasza:
32%
Hát, ha jönne egy Hitlerhez hasonló vezető, saját kezemmel ölném meg :)
2010. dec. 4. 18:33
 44/56 jamesbond ***** válasza:
61%
Sajnos már tényleg megalakult.
2010. dec. 4. 19:30
 45/56 anonim ***** válasza:
71%
Az utsó előtti nem csak zsidó de hazaáruló is...
2010. dec. 4. 20:07
 46/56 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem vagyok sem zsidó, sem hazaáruló, egyszerűen tisztelem és szeretem az emberi életet, ugyanis senki nem adott jogot rá, hogy bárkitől is elvegyem, mellesleg vagyok olyan értelmes, hogy ne veszélyeztesse az egyéni boldogságom akármilyen zsidó-gazdagság és miegyéb... tudod a Nap süt rám, vannak barátaim, a Föld ad mit ennem - akkor ugyan mit vett el tőlem egy zsidó?
2010. dec. 4. 20:15
 47/56 anonim ***** válasza:
43%
Lehet tőled semmit csak magadra gondoló! De a dolgozó néptől igen! Nem véletlenül utálják ilyen sokan! Csak a jómódúak meg akik hisznek nekik nem látják mit rabolnak! Politika!!! Amúgy jól csinálják van eszük, de ez csak nekik jó! Mengele az igazságosztó!
2010. dec. 4. 20:20
 48/56 anonim ***** válasza:
43%
Ja és ha nem kaptál jogot arra hogy elvedd más életét mert jelen pillanatban a hátsód is fénylik, a Hitlerhez hasonlót miért ölnéd meg a saját kezeddel? Vajon hány színed lehet még?
2010. dec. 4. 20:22
 49/56 anonim ***** válasza:

A dolgozó néptől mit lehet ellopni? A pénzt? A hatalmat? Az anyagi javakat?

Hát, ha ez kell valaki boldogságához...

"Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek."

Még a zsidók sem vehetik el a tehetségünket, a jóságunkat, a barátaink szeretetét, a szerelmünket, nem vehetnek el semmi fontosat, mert közhely, de azok mind belül vannak.

Te is épp olyan vagy, mint az általad elítélt zsidó, ha csak a pénzt és hatalmat akarod visszavenni tőle - mást nem tudsz ugyanis.

2010. dec. 4. 20:26
 50/56 anonim ***** válasza:
0%

20:22

tudod abszolút igazad van, elhamarkodott kijelentést tettem. Én legalább beismerem a tévedésem, valószínűleg nem ölném meg, mert csak ugyanarra a szintre süllyednék le. De ez nem biztos... nem, elgondolkodtató ez a kérdés.

Ha alkalmam nyílna rá, hogy megöljem, talán megtenném. Látod, még én magam sem tudom eldönteni. Meg akarnám ölni, ha az jelentené az egyetlen megoldást, hogy az ártatlanok békében éljenek (vagy szerinted egy 3 éves legyilkolt zsidó kislány miben volt bűnös?), még akkor is, ha ezzel magamra venném a megtorlást.

A különbség az, hogy én egyet ölmék meg, hogy több millió élhessen, ő pedig több milliót ölt meg , hogy önmaga dicsfényben ragyogjon.

2010. dec. 4. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!