Mi lenne ha Magyarországon megalakulna most egy a nácikéhoz hasonló kormány?
Figyelt kérdés
Erős, diktatorikus rendszerrel, pont mint hajdanán Németországban.2010. okt. 28. 10:41
21/56 anonim válasza:
Nagyon szapuljátok az Orbánt de nem tudom mire fel?Még az elején van nagyon az egész móka és meg lássátok 1-2 év múlva jobb világ lesz itt!!!Persze a szociknak(szavazóknak is) még a jó is sz@r lesz,szóval nekik felesleges bármit mondani!Mit gondoltatok fél év ozt kolbászból lesz a kerités?Ugyan már...
22/56 anonim válasza:
előző! mennyiben szolgálja az ország érdekét az AB jogkörének megcsonkítása?
23/56 anonim válasza:
vagy netalán te is az a fajta proli vagy aki csak két dimenzióban látja a világot? (szoci- Igazságos Viktor)
24/56 anonim válasza:
Sztem kb. úgy járnánk, mint Szerbia 1999-ben...
25/56 anonim válasza:
Ezek az alkotmányok már elavultak Vuvzela!!Esetleg az elöző rendszerben volt értelme,de most már módositani kell,és nem kell kötni az ebet a karóhoz!!Amúgy a különadót(98%) a közalkalmazottak mentesülnének alóla,úgy fogják beterjeszteni Lázárék!Én resoektálom hogy fel mertek lápni az AB ellen,csak igy tovább!!Céltudatossan előre!!!!!!
26/56 anonim válasza:
Vuvuzela válogasd meg a szavaidat mert én sem becsméreltelek és nem proliztalak le!!!Csak azért mert nem vagyok Jobbik szimpatizáns attól még nem vagyok proli,ok?
27/56 anonim válasza:
halvány lila gőzöd nincs az alkotmány szerepéről -.-
28/56 anonim válasza:
Elavult és kész!Módositani kell az alkotmányt ha tetszik ha nem!!Az elöző rendszerben esetleg jó volt...
29/56 anonim válasza:
úristen -.-
De nem úgy kell módosítani, hogy ne lehessen ellenőrizni a mindenkori kormányokat! ennyire nem bírod felfogni? Mindenki tudja, hogy kell új alkotmány! szerinted eddig miért nem mertek hozzányúlni?
30/56 anonim válasza:
Hidd el a Fidesz úgy fogja megcsinálni,hogy lehessen ellenőrizni őket!És végre valaki akik hozzámertek nyúlni az Alkotmányhoz!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!