Kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy Magyar Pétert meg Vitézyt is a Fidesz küldte?
És ahogy a közvélemény-kutatások is mutatják, a Fidesz nem igazán gyengült, sokkal nagyobb veszélyben vannak az ellenzéki pártok, akik 3 hónapja, de 14 éve sem a Fidesz pártoltságát élvezték-ellenben Vitézyvel és Magyarral. Magyar már fővárosi listát is akar, miközben eddig politizálni sem akart pár hónapja.
Valaki érti ezt? Szerintem az egész csak Orbán mester terve a pedofilbotrány után.
Nem a regi fidesz alapelveivel van baj. Azok normalis, polgari demokratikus alapelvek.
Itt azzal volt gond, h orbi apanknak agyara ment a korlatlan hatalom es azt hitte, h a nemzet vagyona orokke elveszitheti kozpenz jelleget...
Mar a 10es hozzaszolasodbol latszik, h fogalmad sincs a politikarol...🤭
Meg szerencse, h te atlatsz a trukkon😂😂😂
Én értem.
Magyar egy primadonna-alkat. A facebook-fotóiból kiderült, Honthy Hanna megirigyelhetné.
Neki az a lényeg, hogy sztár legyen. Mindegy, mivel. Most ez jött be, politikusnak kell lenni, ha ez kell a népnek, akkor az lesz.
Egyébként igaza van, a népet sosem az igazság érdekelte, hanem a látszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!