Ha Orbán jelentéktelen, akkor miért győzködik a nyugatiak, hogy felvegyék a nyilvánvalóan alkalmatlan ukránokat az EU-ba?
Orbi jelentéktelen, egyedül a EP parlamentbeli szavazata jelent valamit.
De ő meg nyilván olyan, hogy ha az EU A-t mond akkor Orbi rittig B-t.
Az EU-ban egyenlőek a tagállamok, mindegyiknek ugyanannyit ér a szava.
Ha nem így lenne, a kutya nem lépett volna be.
Új tagfelvételhez egyhangú döntés kell.
Az EP egy sóhivatal
Az ottani szavazat nem ér semmit
Szerintem Orbánnak ott nincs is szavazata
Én nem értem mi lett az EU-val. Öntik Európára a használhatatlan migránsokat, a totál alkalmatlan ukránokat fel akarják venni, és egyre hangosabban követelik, hogy a tagállamok adjanak fel minél több tagállami jogkört.
És vannak olyan birka európai lakosok, akik szerint ezek a dolgok teljesen rendben vannak.
A kérdésre válaszolva: ilyenkor látszik meg, hogy kik próbálnak elmebeteg ölteteket keresztülvinni.
#5: Tényleg kérek abból amit a hatossal szívtok.
Egy pillanatra sem merül fel bennetek, hogy Ti vagytok azok akiknek halovány lila fogalma sincs társadalompolitikai kérdésekről, csak simán kirekesztőek vagytok és híján vagytok azoknak a szellemi kompetenciáknak amik segíthetnének ennek a belátásában, ugye? Mindenki hülye, a franciák, a németek, a hollandok, a svédek, az osztrákok, mind hülyék. Ti a Mucsaröcsögei Általános Iskola portása és a Kunbivajbasznádi Tesco nappalos éjjeli őre, Ti, tudjátok a frankót és Európa vezető politikusai mind hülyék. Azért ehhez mi önbizalom kell, hogy ilyen lázálmaitok legyenek? :D
7
Én írtam a 6-os választ, és akkor magyarázd el szépen, hogy nekem speciel miről nincs fogalmam a migráció kapcsán? Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban csak egy sz*r kocsmatöltelék vagy, az azzal megegyező tudással, vagy esetleg tényleg van mélyebb rálátásod arra, hogy miért is jó az EU-nak ez a sok sáska?
Várom a magyarázatod, ha csak nem tojtál be attól, hogy szakmai síkra vigyük a vitát. Kezdheted.
9
Nem írtam olyan szót, hogy hanyatlás, honnan hazudod ezt ide?
Ősszel voltam Brüsszelben és Montpellierben.
De kérdeztem valamit. Lássuk a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!