Ha Orbán jelentéktelen, akkor miért győzködik a nyugatiak, hogy felvegyék a nyilvánvalóan alkalmatlan ukránokat az EU-ba?
11
Nehezedre esik arra válaszolni amiről írtam? ha nem megy, itt befejeztük, te meg szépen kirakhatod a polcra a fantasztikus képességedet.
12#
Hagyd a francba, nem fog válaszolni.
Elvakult liberális.
Tudjátok mit? Kérdezek én a témában és megnézzük tudtok-e válaszolni. Szóval:
Van-e hiteles, releváns információtok arról, hogy akiket sáskának neveztek, azok honnan jöttek, mi a végzetségük, milyen szakmai kompetenciákkal rendelkeznek és hol alkalmazhatók?
Van-e hiteles, releváns információtok a migráció demomgráfiai hatásairól?
Van-e hiteles, releváns információtok, a migráció egyes tagországok gazdaságára külön-külön, illetve az egész kontinens gazdaságára együttesen gyakorolt hatásairól?
Van-e hiteles, releváns információtok a bűnelkövetések elkövetőinek származásáról (migráns/második generációs migráns/nem migráns)? Valahogy így néznek ki az értelmes kérdések migráció témában. Érdekelne, hogy csak simán buta, kirekesztő széljobberek vagytok, akik nem szeretik a más színűeket, főleg ha egy országban/városban/kontinensen kell velük élni, vagy tudtok tudományos szaklapokból kutatásokat hozni, amelyek alátámasztják, hogy miért gondoljátok ennyire rossznak a migrációt.
15
Már megtettem. Ha nem megy, ennyi. Csáó.
16
Igen vannak. Írjam a címeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!