Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán jelentéktelen, akkor...

Ha Orbán jelentéktelen, akkor miért győzködik a nyugatiak, hogy felvegyék a nyilvánvalóan alkalmatlan ukránokat az EU-ba?

Figyelt kérdés
Mit számít, hogy mi a véleménye, ha vele senki nem áll szóba, és senki nem veszi komolyan amiket mond? Akkor miért pitiznek most neki?

2023. dec. 10. 16:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
Technikailag nem kérdeztél semmit, csak személyeskedtél.
2023. dec. 10. 20:20
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

11

Nehezedre esik arra válaszolni amiről írtam? ha nem megy, itt befejeztük, te meg szépen kirakhatod a polcra a fantasztikus képességedet.

2023. dec. 10. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
Próbálj meg értelmes kérdést feltenni, arra majd válaszolok! ;)
2023. dec. 10. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

12#

Hagyd a francba, nem fog válaszolni.

Elvakult liberális.

2023. dec. 10. 20:45
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Amint felteszel egy értelmes kérdést, rögtön válaszolni fogok ha tudok. Eddig nem sikerült. Megpróbáljátok még egyszer?
2023. dec. 10. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

Tudjátok mit? Kérdezek én a témában és megnézzük tudtok-e válaszolni. Szóval:

Van-e hiteles, releváns információtok arról, hogy akiket sáskának neveztek, azok honnan jöttek, mi a végzetségük, milyen szakmai kompetenciákkal rendelkeznek és hol alkalmazhatók?

Van-e hiteles, releváns információtok a migráció demomgráfiai hatásairól?

Van-e hiteles, releváns információtok, a migráció egyes tagországok gazdaságára külön-külön, illetve az egész kontinens gazdaságára együttesen gyakorolt hatásairól?

Van-e hiteles, releváns információtok a bűnelkövetések elkövetőinek származásáról (migráns/második generációs migráns/nem migráns)? Valahogy így néznek ki az értelmes kérdések migráció témában. Érdekelne, hogy csak simán buta, kirekesztő széljobberek vagytok, akik nem szeretik a más színűeket, főleg ha egy országban/városban/kontinensen kell velük élni, vagy tudtok tudományos szaklapokból kutatásokat hozni, amelyek alátámasztják, hogy miért gondoljátok ennyire rossznak a migrációt.

2023. dec. 10. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként amikor Bécsben éltem, néhány éve, akkor direkt utánanéztem annak, hogy milyen arányban követnek el bűncselekményeket a különböző országokból bevándoroltak és az első tízben nem volt közel-keleti, vagy más színű, volt viszont magyar, szerb, horvát, orosz, lengyel, német, azt hiszem a 11. volt az első Európán és Oroszországon kívüli nemzet a rangosrban. Ilyesmikre lennék kíváncsi mondjuk Párizsra, vagy Brüsszelre nézve. Mert amit a kormányotok hangoztat, hogy NoGo zónák, meg nem lehet kimenni az utcára (ezt pont egy MCC-s konferencia előadójától hallottam, a színpadon hangzott el), na azt én nagyon nem tapasztaltam, pedig részben az a munkám, hogy külföldön élek.
2023. dec. 10. 20:56
 18/21 anonim ***** válasza:
16%

15

Már megtettem. Ha nem megy, ennyi. Csáó.

2023. dec. 10. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Gondoltam. :D
2023. dec. 10. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
38%

16

Igen vannak. Írjam a címeket?

2023. dec. 10. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!