A Magyar Péter fanoknak mennyire szegi kedvét az, hogy kiderült MP egy betegesen féltékeny agresszív brom, aki feleségét tettlegességgel akarta visszatartani attól, hogy elköltözzön tőle?
Valamint alátámasztja Varga Judit igazát a baloldal által meghazudtolt interjúban.
És már akkor azzal a bosszúval fenyegetőzött, amit jelenleg csinál!
https://www.youtube.com/watch?v=gPJGjlPPnxM
Ennek azért fuss neki még egyszer, hátha akkor gondolkodni i sikerül majd!
Állami védelem képviselője tette meg a rendőrségi jelentéshez szükséges beszámolót.
Ha nem tűnt volna fel. És azt is világosan elmondták, hogy ő védte meg Varga Juditot az agresszív brom férjétől.
Az emberek jelentős részénél az érzelmi intelligencia a béka segge alatt van és az érzelmi intelligencia fokát nem tudja befolyásolni a szellemi intelligencia, a kettő nem függ össze.
Egy eldurvult családi vita, "válás közeli hangulat" az sajnos az esetek többségében így néz ki, hogy fenyegetőzések, pofozkodások vannak és mindenki azzal fenyeget, ami a kezében van. Magyar Péternek ez volt a kezében, Varga Judit politikai karrierje. Varga Juditnak pedig a gyerekeik. Munkaminőséget megítélni abból, hogy ki miként válik el avagy jut el a válásig, az hülyeség lenne. Hogy abban a szituációban, miként viselkedik, abból viszont kiderül az, hogy viselkedik szorult helyzetben és a politikában vannak szorult helyzetek.
Magyar Péter fanoknak valószínűleg ez egyáltalán nem szegi a kedvét, nekem meg a figyelmemet nem tudja kiérdemelni, mert igaza van a főnöknek, szappanoperát én sem szoktam nézni. Ez az ügy ilyen Blikk, Tények plusz, Fókusz magasságokban van, oda való, nem a politikába.
Minden alapot nélkülöző eszetlen hozzászólásidra nem válaszok többet!
Nanana
Ez azért normális helyen nem így zajlik!
Kértem én, hogy válaszolj bármire is?
A magyar törvényekben egyébként le van fektetve, hogy milyen szereplő politikusok, milyen belbiztonsági védelemet kell kapniuk. Magyarország igazságügyi minisztere vezető személyiség.
Nem kell válaszolnod, nem várok rá választ, csak a figyelmet szeretném felhivni.
Most mi is derült ki?
Ez a - "most kiderült" - jelentés már másfél hónapja pörög.
És hogy is van ez a pedosimogatóknál? Amíg a mi kutyánk kölyke addig ez mind rendben van, ahogy a vak komondor is, a korrupció is, a pedofília is?
Aztán amikor kiderül valami, akkor megy a köpködés, meg az illető eltolása, hogy ne égjen rá semmi Orbánra?
Komolyan ennyire nem tud semmiről, hogy mi zajlik a pártjában? Ha elhiszem, akkor azért alkalmatlan, ha nem hiszem el, akkor meg azért mert egy elvtelen hazudozó.
Az derült ki amit idáig tagadtak és meghazudtoltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!