A melegek kérdését miért csak emberjogi szempontból lehet nézni és valláserkölcsiből nem?
“ de a társadalomban meg kéne maradni a hagyományos családi ideálnak”
Akkor a szinglik és a tudatosan gyermektelenek élete is bűn?
“Én legalább nem kérkedek vele”
Sose jártál az utcán kezén fogva a baratnőddel házasság előtt? Sose csókoltad meg nyilvánosan mielőtt megeskedtetek volna?
Először is minden civilizált ország szekuláris, tehát az állam és az egyház stét van választva, és az állam nem vallási, hanem emberi jogi alapon gondolkodik.
Másodszor a kereszténység pont hogy az elfogadást hírdeti, (csakúgy mint a zsidó és az iszlám vallás) tehát a homofóbok a pokolra kerülnek
Nem vagyok vallásos, soha nem is leszek, ateista vagyok. Soha nem lennék hajlandó egy vallás szabályai szerint élni, a vallási törvénykezést (teokráciát) pedig elfogadhatatlannak tartom. A kereszténységnek semmi köze az erkölcshöz, a bibilia is csak egy primitív félnomád sivatagi törzsnek az ókori mítosz gyűjteménye. Aki ez alapján akar élni, lelke rajta, de mások életéből taka van! ;)
Egyébként ezek a hibbant vallási fanatikusok és széljobber csatlósaik szinte csak arra használják a vallást, hogy "erkölcsi" piedesztálra emeljék magukat, és onnan gyűlölködjenek. De valamiért a hitbéli parancsok zömét maguk sem tudják betartani, lásd a k*rvázó, drogozó, orgiázó, kaszinózó, házasságtörő jobboldali keresztény politikusokat ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!