A melegek kérdését miért csak emberjogi szempontból lehet nézni és valláserkölcsiből nem?
10/10
Milyen bűnről beszélsz? Jaht az adrián?
A homoszexualitás nem bőn, a világ ~25% keresztény és ennek a fele csak papíron az. Hiába erőlködsz, a vallási törvények nem írhatják felül a polgári törvényeket. Ha mégis azt vallási diktatúrának nevezik.
"Én legalább nem kérkedem a bűneimmel."
Ők sem. Értelemszerűen ők nem tartják bűnnek. Az meg, hogy te annak tartod, mások számára nem szempont.
De a muszlimok is bűnnek tartják, nem csak a keresztények. És sok más vallás is.
13/13
Sok más vallás meg nem tartja annak, na akkor? Te jössz! Amúgy meg te muszlim vagy hogy ennyire izgat téged a muszlimok mit minek tartanak?
#13 Iszlám országban virágzik a legjobban, lévén, hogy a házasság előtti szexért is megölik a nőket. A férfiakat valahogy nem igazán érinti a dolog, mintha csak a nő vétkezett volna, meg hát a család becsülete ugye...
Különben a nagyon mélymagyarkereszténynagyfőnökfia sem éppen él erkölcsös életet...
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ne lopj... Vagy lehet, hogy odafent más Biblia a mérvadó?
Nem vagyok muszlim, azt csak azért írtam, hogy nem csak a világ 25%-a gondolkodhat róla így.
Igazából fű alatt mehetne a dolog, de a társadalomban meg kéne maradni a hagyományos családi ideálnak. A gyorshajtást is sokan csinálják, együtt tud vele élni a társadalom, de mégis kellenek a szabályok.
"Igazából fű alatt mehetne a dolog, de a társadalomban meg kéne maradni a hagyományos családi ideálnak"
Miért?
"A gyorshajtást is sokan csinálják, együtt tud vele élni a társadalom, de mégis kellenek a szabályok"
Mivel a gyorshajtással veszélyezteted mások testi épségét, így jogosan tartják bűnnek. Egy meleg pár az égvilágon senkinek sem árt, így nincs is miért bűnnek tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!