Miért hazudják azt,hogy nemi egyenjogúság van?
a nemi egyenjogúság azt jelelti:
-mindkét nemre ugyanazok a szabályok,kötelességek vonatkoznak
-mindenkivel nemtől függetlenül kell bánni minden helyzetben
-senkit ne érjen hátrány a neme miatt
valóban az egyenjogúság lenne jó,de az emberek felfogása miatt nincs.
10 és 11 én meg megteszem ugyanezt nőként. Én is cipelek szekrényt vagy hűtőt, ha kell, amíg apukámmal laktam, simán hasogattam én is fát, nyírtam füvet, segítettem motort javítani.
Teljes egyenjogúság biztos, hogy nem lesz a közeljövőben. Amíg egyes pasik azt sem tudják, hogy mi is az a feminizmus, addig fixen nem fognak kiállni mellette, márpedig a teljes egyenjogúsághoz az is kell, hogy az emberek kiálljanak egymás mellett.
13 valóban, semmit nem csinálok, csak a házimunkákat, beleértve azokat is, amelyeket te férfi munkának nyilvánítasz.
Azért lenne jó hogyha tudnád hogy mi a is az a feminizmus mert akkor nem beszélnél összevissza mindenféle hülyeséget.
A feminizmus és az általad említett nősovinizmus kettő teljesen különböző dolog.
A feminizmus az egyenjogúságért való harcot jelenti, míg az általad említett csoport női uralmat akar elérni illetve azt hogy a férfiak lényegében megszűnjenek létezni.
Eléggé nagyot tévedsz ha azt hiszed hogy én tényleg nem foglalkozom a férfiak problémáival.
A feminizmus, mint azt már írtam is az egyenjogúságért való harcot jelenti, amelybe bele tartozik az is hogy a férfiak is kapják meg azokat a jogokat amelyeket a nők esetleg már megkaptak.
Például a férfiaknak is több időt kéne adni szerintem szülés után, hogy otthon tudják azt tölteni a feleségükkel/párjukkal illetve a gyermekükkel.
Én azt is támogatnám hogy a férfiak is egy bizonyos ledolgozati után nyugdíjba mehessenek.
Egyértelmű, hogy a férfiak ellen elkövetett erőszakokat nem támogatom.
A toxikus férfiasságot nagyon szívesen eltörölni ugyanis ha ez nem létezne akkor a férfiaknak sokkal könnyebb lenne a dolguk.
És ez csak pár példa ami így hirtelen eszembe jutott.
Ahogy azt már fentebb említettem én legyen jogúsággert való harcban hiszek nem pedig a női uralomban amelynek képviselőit te feminácinak nevezel. Ne keverjük milyen minket normális nőket velük össze.
van egy jó ötletem:
a küzdősportokban rakják össze a csávókat a nőkkel. ilyenkor is legyen egyenjogúság!
a csapból is az folyik-különösen a jobboldaliak körében-hogy jajj szegény nők így meg úgy... és a férfiak? nekünk miért nem jár az egyenlő védelem?
ha annyira egyenjogúság(?:D)van,akkor mi a francért nem védik úgy a férfiakat is,mint ahogy a nőket???
az egyenjogúság alapja,hogy mindenkivel NEMTŐL FÜGGETLENÜL kell bánni,de az emberek nem így tesznek,mert beléjük van nevelve,hogy "jajj szegény nők".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!