Mit szóltok , hogy az Állami Számvevőszék Pink Education jelentésére, ami szerint egyszerűsítve: a nők ne tanuljanak szüljenek gyereket, a férfiak úgyis kvázi logikusabbak, ügyesebbek?
Semmit, mert nem olvastam, ahogy te is csak a függetlenobejektív média véleményezését olvastad.
Ugyanakkor ha véletlenül ez egy valós probléma hogy a magasan képzett nők nem szülnek annyi gyereket akkor nem tudom miért kéne úgy csinálni mintha ez nem is létezne és minden nagyon jó lenne úgy ahogy van.
Ha egy életképes országban szeretnél élni akkor ahhoz az kell hogy a lakosság nőjjön vagy legalább állandó szinten legyen és ez inkább társadalmi érdek mintsem az, hogy legyen még 5%-nyi büfészakosunk.
Ezt azért eléggé leegyszerűsítetted. :D
De az irány valóban ez, bár az ÁSZ inkább azzal foglalkozna ami a törvény alapján a dolga.
Én speciel annak örülnék, ha az állam nem pofázna bele az életembe. Különöképpen egy hazug, tolvaj álszent állam.
[link] Itt a link ha nem csak hőbörögni szeretnél. :)
és a slussz poén hogy nő írta, szóval kéretik a férfi hozzászólok ne mondjanak véleményt és főleg ne Orbánozzunk mert ez a nők vitája. :D
Az ELTE végzett kutatást a témában a válaszadók mondták ezeket el.
A jelentésnek van valóságalapja elég csak megnézni ahol nem érték a tanulás ott nagyobb a népesség szaporulat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!