Kinek tetszett a Pink Venom? (BLACKPINK)
Szerintem túlságosan hasonlított a Kill this love klipjére. Viszont láttam egy reakció videót egy amerikai klip rendezőtől, aki szinte képkockánként kielemezte, hogy éppen milyen effektet használnak és miért, az az effekt hogyan befolyásolja a néző hangulatát, hogyan erősíti az ütemet, miért zoomolnak és merre, stb...
Az YG megadta a módját, világszerte óriási reklám dömpinget indítottak egy hete, uralták a közösségi médiát, videó megosztó oldalakat, állandóan mentek az előzetesek a belvárosi óriás kivetítőkön, híres épületeken a fényfestések. Meg is van az eredmény, a videó a youtube-on egy nap alatt meghaladta a 100 millió lejátszást.
Nekem tetszik a zene, csak
szerintem a refrén nem illet magához a zenéhez. A cím (Pink Venom) pedig nem illett a videókliphez, szerintem valami bulisabb cím jobban passzolt volna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!