Legjobb Mayhem számok albumok?
Most ismerkedek a black metallal és úgy hallottam a mayhem és a marduk a leginkább meghatározók
Kinek mi a kedvemc albuma tőlük ?
De Mysteriis Dom Sathanas (1994) - az abszolút klasszikus; magasan az összes többi +MAYHEM+ (és sok más) kiadvány felett!
Illetve nekem személyes kedvencem még a Deathcrush EP 1987-ből.
Amúgy alapvetően szinte minden bejön tőlük, egészen Attila visszatéréséig (Ordo ad Chao, 2007).
Amúgy hogy mely bandák "meghatározók", az viszonylag relatív, de szerintem a MARDUK ilyen szempontból a sokadik helyen áll. Oké, skandináv, 2. hullámos BM, és kétségkívül jellegzetes is, de hogy meghatározó lenne...
Ami tagadhatatlanul meghatározó (még ha anno nem is tekintették őket/magukat BM-nak) az az 1. hullámból a Bathory, Venom, Celtic Frost, Hellhammer, Destruction; a 2. hullámból pedig a Mayhem, Burzum, Darkthrone, Immortal, Carpathian Forest, Gorgoroth, Taake, Strid, Satyricon, Ulver, Enslaved, Emperor, Thorns. Hazai részről pedig a Fantom, Tormentor, Sear Bliss, Christian Epidemic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!